Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 apr 2024, 21:42

De ce s-au despărțit Marilu și Iustin

Sursa: Captură YouTube Marilu

În această seară, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut un anunț extrem de dureros, prin intermediul unui videoclip postat pe YouTube.

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au specificat în numeroase rânduri, pe TikTok, faptul că sunt implicați într-o procedură medicală secretă. Într-un final, cei doi au dezvăluit în ce a constat aceasta și că despărțirea lor este în strânsă legătură cu respectiva procedură.

Procedura secretă a afectat-o foarte mult pe Marilu

În filmarea de pe canalul ei de YouTube, tânăra a explicat că nu poate face copii din cauză că organismul ei are o imunitate atât de ridicată, încât respinge absolut orice corp străin.

Astfel, aceasta nu poate rămâne însărcinată.

Pentru a putea remedia această problemă, Marilu a trebuit să efectueze un tratament cu imunosurpresoare, pentru a-i scade imunitatea. Acesta a presupus ca roșcata să facă numeroase injecții la nivelul abdomenului, însă, din cauza lor, a început să se simtă din ce în ce mai rău.

„Am început, realmente, să am psihoze, simțeam o depersonificare, luam mai multe pastile, în fiecare zi, combinate și pur și simplu ajunsesem să nu mai înțeleg, să nu mai pot să ies din casă, să am anxietate, nu mai înțelegeam cine mișcă

mâinile mele”, 
a dezvăluit Marilu Dobrescu.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican merg în Franța la un medic renumit, pentru a putea deveni părinți: „Sincer să vă spun...”. Ce spun despre varianta adopției

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Experiența dureroasă a procedurii secrete a dus la despărțirea dintre Marilu și Iustin

De asemenea, în clipul de pe canalul ei de YouTube, tânăra a atașat și o scurtă filmare în care a prezentat efectele adverse foarte agresive ale tratamentului, care o făceau să delireze.

„Mi-am pierdut toate speranțele, aproape că nu mai vreau copii, nici măcar nu mai vreau să mă gândesc la copii. Poate nu-s făcută pentru asta, poate n-ar fi trebuit să încerc niciodată.(...)

A ajuns cel mai mare coșmar al meu. (...)  Mă uit la un ecran și nu mă recunosc”,  spunea Marilu în respectivul fragment, în timp ce privea în gol și plângea.

Citește și: Prima reacție a Biancăi, după despărțirea de Ionuț. Ce a ales să facă fosta concurentă de la Casa Iubirii: „Am nevoie de o pauză”

Tocmai acesta a fost și motivul care i-a făcut pe ea și pe Iustin Petrescu să se despartă. Tinerii au mărturisit că această perioadă extrem de dureroasă le-a adus amândurora traume și nu consideră că mai pot continua să formeze un cuplu după tot ceea ce s-a întâmplat.

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut.

Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată”,  a explicat vloggerița, în lacrimi.

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.