Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 apr 2024, 18:42

Yamato și Bettyshor s-au sărutat în văzul tuturor

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Recent, în cadrul unui eveniment MMA, arbitrul Yamato Zaharia și luptătoarea Bettyshor au fost surprinși în timp ce se sărutau, în timpul unei pauze dintre meciuri.

Yamato și Bettyshor, pe numele ei real Beatrice Ungureanu, s-au întâlnit în cadrul Galei RXF, întrucât ea a fost invitată la eveniment, iar bărbatul a arbitrat meciurile.

Yamato și Bettyshor au făcut dezvăluiri despre o posibilă împăcare

Tânăra luptătoare este una dintre fostele iubite ale lui Yamato Zaharia, însă se pare că relația lor este una incertă, în acest moment.

Deși nu mai formează un cuplu, arbitrul a fost surprins de către echipa de la WOWnews, și ea prezentă la Gală, în timp ce îi fura un pupic lui Bettyshor.

Ulterior, Yamato a fost întrebat de Cornelia Ionescu dacă s-a împăcat cu luptătoarea, iar el a spus: „Nu știu ce să zic, cine știe? Poate da, poate nu. Nu știe nimeni ce se va întâmpla sau ce o să se întâmple.

Noi avem o relație tumultuoasă, ca un carusel”.

Bettyshor a confirmat declarațiile arbitrului și a explicat că relația lor este una foarte intensă și agitată: „De patru ani o avem tumultuoasă. Suntem Pic și Poc, ne certăm, ne împăcăm, nu mai vorbim, ne dăm block. Eu sunt aia care dă block”.

Citește și: Yamato și Patricia, primele declarații despre relația lor: „Are foarte multe de oferit pentru o femeie”. Cum a reacționat Bogdan Mocanu când a aflat despre cei doi

De asemenea, bărbatul a completat-o și a dezvăluit că ceea ce este între ei se aseamănă mai mult cu o prietenie foarte apropiată: „Și asta în condițiile în care nu avem o relație, ci doar una de prietenie”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum explică Yamato șo Bettyshor sărutul de la Gala RXF

Ulterior, Camelia Ionescu a încercat să mai afle detalii din partea lor, referitoare la legătura pe care o au, însă nici aceștia nu știu, exact, în ce stadiu se află relația pe care o au, în prezent: „V-am spune, dar nici noi nu știm”.

Însă, în privința gesturilor tandre pe care le-au avut unul față de celălalt pe parcursul evenimentului MMA, Bettyshor a explicat că au fost doar niște simple apropieri nevinovate și că mereu când se întâlnesc au un astfel de comportament: „Așa ne comportăm de obicei”.

Mai departe, cei doi au fost întrebați despre momentul în care s-au sărutat, iar Yamato și bruneta au explicat că și acesta a fost un gest nevinovat.

Citește și: Întâlnire emoționantă în gala RXF: ”O să mă iubească toată viața lui” Dezvăluiri incendiare făcute de doi foști concurenți ”Puterea Dragostei”

Yamato Zaharia: „ Nu era un sărut pasional”.

Bettyshor: „ Exact, era un pupic”.

Totuși, Yamato a ținut să-și explice gestul prin faptul că așa a simțit să facă în acel moment: „Ne-am lăsat și noi duși de val.(...) E o adrenalină continuă relația dintre noi, ba îmi dă block, ba nu mai vorbește șase luni cu mine, după, când mă intersectez cu ea pe undeva, iar îmi dă mesaj”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!