Cine a fost primul iubit al lui Denise Rifai: „El mă testa”. Cum a reacționat vedeta Kanal D la propunerea de a se plimba cu tramvaiul

Autor: Diana Bostan

Cine a fost primul iubit al lui Denise Rifai

Sursa: Captură YouTube- Ac de siguranță

Denise Rifai, îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”40 de întrebări” de la Kanal D, a făcut o serie de dezvăluiri în legătură cu primul ei iubit, dar și dezvăluiri legate de familia sa. Iată cum a fost testată vedeta la prima întâlnire romantică!

Invitată în cadrul unui podcast, Denise Rifai a vorbit fără rețineri despre primul iubit din liceu și despre prima lor întâlnire romantică. Vedeta Kanal D a mărturisit faptul că acesta a testat-o, iar motivul a fost unul cu totul inedit.

Cine a fost primul iubit al lui Denise Rifai

Deși este o prezență discretă în showbiz-ul românesc și o adevărată profesionistă în domeniu, Denise Rifai a oferit mai multe detalii în legătură cu primul ei iubit.

Deși relația a fost din timpul liceului, una pură și nevinovată, vedeta Kanal D își amintește și acum prima întâlnire cu tânărul respectiv.

Citește și: Duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, povestea de viață “parfumată” a Denisei Tănase

În cadrul podcast-ului ”Ac de Siguranță” cu Răzvan Exarhu, Denise Rifai a mărturisit faptul că tânărul i-a propus să meargă la o plimbare romantică cu tramvaiul.

În ciuda faptului că provenea dintr-o familie bună și înstărită, Denise Rifai a acceptat plimbarea cu tramvaiul, aceasta fiind atrasă de modul în care persoana respectivă se comporta, nu de situația lui materială.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

„ M-a invitat la o plimbare cu tramvaiul, eram în liceu, pe linia 32. Eu aveam deja o mașină, el m-a sunat și m-a întrebat, mi-a spus că el este foarte romantic și dacă aș accepta să merg cu el la o plimbare cu tramvaiul. Era un băiat așa fin. Eu aveam deja mașină, aveam 18 ani. În cultura mea, așa cum am fost crescută, femeia trebuie să urmeze bărbatul, dacă vrea să mergem cu tramvaiul, mergem cu tramvaiul”, a

povestit Denise Rifai, în cadrul podcast-ului moderat de Răzvan Exarhu.

Denise Rifai a aflat că totul a fost doar un test

După ce a acceptat propunerea de a se plimba cu tramvaiul și a mers în locul indicat de tânăr, Denise Rifai a avut parte de o adevărată surpriză. Vedeta Kanal D și-a dat seama că totul a fost doar un test, iar tânărul o aștepta cu mașina personală.

Citește și: „Îl iubesc” Denise Rifai nu se mai ascunde și a postat imaginile pe o rețea socială! La cine se referea prezentatoarea

„ M-a chemat, m-am dus unde m-a chemat. Era într-o super mașină. Dar mă testa, el a vrut să vadă... până la mine, toate fetele pe care le chema în oraș, le spunea să meargă cu tramvaiul și ele spuneau nu.”,

a mai povestit Denise Rifai, în cadrul aceluiași podcast.

În momentul în care cei doi s-au cunoscut, Denise Rifai susține că el i-a spus că este orfan și că locuiește cu unul dintre bunici. Denise Rifai a menționat că pentru ea prezența de spirit este cea care contează la o persoană, afirmând că banii se pot câștiga oricând prin muncă.