Momente dureroase pentru Clejani, după moartea tatălui lui Ioniță! Viorica dezvăluie detalii terifiante despre operația prin care a trecut: „Nici când am născut nu m-am simțit așa...”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 apr 2024, 20:07

Prin ce greutăți trec Clejanii în aceste momente

Sursa: Captură YouTube; Facebook Viorica Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați, recent, în cadrul unei emisiuni televizate, unde au vorbit atât despre operația la care a fost supusă, recent, artista, cât și despre decesul socrului ei.

În ultima vreme, Ioniță și Viorica de la Clejan i au trecut prin clipe foarte dificile. Pe 12 aprilie, cântăreața a ajuns la spital din cauza unei probleme severe cu varicele, iar în aceeași perioadă tatăl soțului ei a trecut în neființă.

Cum a fost operația prin care a trecut Viorica de la Clejani

La câteva zile după intervenția chirurgicală, cei doi soți au fost invitați la o emisiune TV, unde au vorbit de provocările pe care le-au întâmpinat de curând.

Înainte de a trece la subiectul principal, Viorica a ținut să le transmită oamenilor un mesaj foarte important: „Vreau să fac un apel către toți telespectatorii. Când aveți o problemă de sănătate, să nu mai stați! Duceți-vă din timp!”.

Ulterior, aceasta a adus în prim-plan propria situație și a explicat că s-a dus la spital abia când starea ei s-a înrăutățit drastic: „Până nu m-a durut în ultimul hal, nu m-am dus, de frică”.

Ioniță de la Clejani a confirmat că, într-adevăr, soția lui s-a aflat într-o stare foarte gravă: „ Vasele alea au fost super inflamate, îngroșate și a fost cam la ultima fază”. 

Citește și: Viorica de la Clejani, imaginile durerii de pe patul de spital. Prin ce operație a trecut îndrăgita cântăreață: „Am fost jumătate anesteziată…”

Mai apoi, Viorica a dezvăluit că a trecut prin clipe de coșmar atât înainte, cât și după intervenție, întrucât a avut niște simptome foarte neplăcute: „E foarte riscant să stai trei ore și jumătate în anestezie. Nici când am născut nu m-am simțit de la jumătate amorțită, (n.r. varicele) se făcuseră atât de mari încât nu mai puteam să mai merg cum trebuie”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Viorica a vorbit despre moartea tatălui lui Ioniță de la Clejani

Artista a explicat că s-a confruntat cu probleme grave legate de varice din cauza greutății foarte mari pe care a avut-o: „Pentru că am fost foarte grasă înainte, aveam 122 de kilograme, acum am mai slăbit și eu, mă mențin, contează foarte mult”. De asemenea, aceasta a mai spus că respectiva problemă a venit și din cauza fumatului, dar și pentru că a stat foarte mult în picioare, la evenimente.

Însă, după operație, Viorica de la Clejani și-a schimbat percepția asupra vieții: „Văd viața altfel acum, că știi cum e? Azi ești, mâine poți să nu mai fi”.

În acest sens, cântăreața a adus în discuție moartea socrului ei, un eveniment care i-a afectat semnificativ atât pe ea, cât și pe soțul ei, Ioniță de la Clejani.

Citește și: Doliu în familia Clejanilor! Tatăl lui Ioniță de la Clejani, unul dintre cei mai autentici lăutari, s-a stins din viață: „Am inima tristă”

„Exact când să ne urcăm pe scenă m-a sunat sora lui și nu știam cum să-i spun, el deja nu se simțea bine, nu avea liniște, cred că simțea”,  a povestit Viorica, în cadrul respectivei emisiuni.

„E un moment foarte greu în viață să-ți pierzi unul din părinți.(...) Era singurul lucru de care mi-era frică în viața mea”,  a spus Ioniță, în lacrimi.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!