Artista internațională, Paris Hilton, a anunțat nașterea primului său copil

Author: Cristina Mocanu

Paris Hilton

Sursa: https://www.facebook.com/ParisHilton

Paris Hilton a devenit mamă pentru prima dată.

Artista internațională Paris Hilton a anunțat că a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta împreună cu soțul ei, Carter Reum, au apelat la o mamă surogat.

Paris Hilton a devenit mamă

Vedeta americană, Paris Hilton, a anunțat venirea pe lume a primului său copil.

Astfel, moștenitoarea imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton și soțul ei, Carter Reum, au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat. Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Paris declară: “Ești deja iubită dincolo de cuvinte”. Alături de aceste cuvinte, vedeta a adăugat un emoticon cu o inimioară albastră.

În poza atașată apare nou-născutul care strânge degetul mamei sale. Vestea vine la scurt timp după ce Hilton și soțul ei au sărbătorit un an de la nuntă.

Citește și: 4 filme și seriale cu Miley Cyrus. A fost idolul adolescenților în urmă cu 15 ani

 

Aceasta a oferit o declarație pentru People în care precizează că: „A fost mereu un vis pe care l-am avut, acela de a deveni mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt.

Suntem atât de dornici să formăm o familie împreună și inimile noastre explodează cu iubire pentru băiețelul nostru.”

Vedeta a recunoscut că imediat după ce la cunoscut pe soțul ei și-a dorit să întemeieze o familie și a împărtășit pe Instagram, în noiembrie, că așteaptă să treacă un an de la căsătorie pentru a avea copii.

Primesc foarte multe mesaje de la oameni care mă întreabă când o să am un copil. Adevărul e că eu și soțul meu vrem să ne bucurăm de primul nostru an de căsătorie în calitate de cuplu, dar am plănuit să devenim o familie în 2023.”

declara Paris în urmă cu câteva luni.

De asemenea, Paris Hilton a mai adăugat că a încercat fertilizarea in vitro și a dat de înțeles că a avut parte de complicații, însă era fericită pentru faptul că ea și soțul ei aveau mulți embrioni sănătoși deja.

Citește și: Cum arăta Ricky Martin în tinerețe. Era considerat cel mai sexy bărbat din lume

Nunta vedetei și a lui Carter Reum a avut loc în anul 2021 și a fost un eveniment major la care au luat parte zeci de celebrități de top, precum: Kim Kardashian, Emma Roberts, Nicole Richie sau Ashlee Simpson.

Raluca Badulescu,

Cine este Paris Hilton

Paris Hilton s-a născut pe 17 februarie 1981, în New York și este moștenitoarea Hotelului Hilton precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său. Pe lângă faptul că este o persoană foarte mediatizată, ea este fotomodel și actriță, dar și o cunoscută cântăreață. Sora sa mai mică este Nicky Hilton, iar frații săi sunt Barron Hilton II și Conrad Hilton II.

Bunicii paterni sunt președinții lanțului hotelier, Barron Hilton și soția sa, fosta Marilyn Hawley, iar străbunicii paterni au fost fondatorii hotelurilor Hilton, Conrad Hilton și prima sa soție, Mary Barron. Când Conrad Hilton a decedat în 1979, el nu le-a lăsat prin testament nimic copiilor săi sau celorlalți descendenți. Barron Hilton a contestat această decizie și a câștigat în 1988. Conform revistei Forbes, în anul 2005, valoarea netă a averii lui Barron Hilton era estimată la puțin peste 1 miliard de dolari americani, din care se așteaptă ca Paris să moștenească puțin mai mult de 50 de milioane de dolari.

Sursă: facebook.com

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies