4 filme și seriale cu Miley Cyrus. A fost idolul adolescenților în urmă cu 15 ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 ian 2023, 12:04

A fost idolul adolescenților în urmă cu 15 ani

Sursa: Facebook Miley Cyrus

Miley Cyrus a fost idolul adolescenților în urmă cu 15 ani, iar acum este cunoscută pentru talentul ei muzical, iar acestea sunt 4 filme și seriale în care aceasta apare.

Miley Cyrus a apărut în numeroase filme și seriale, însă aceasta este cunoscută pentru rolul ei în Hannah Montana.

Iată 4 filme și seriale în care aceasta apare.

Citește și: "O fac cu oricine care ma..." Marturisirea socanta facuta de Miley Cyrus mamei sale, la doar 14 ani!

Filme cu Miley Cyrus

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

The Last Song

Producția cinematografică spune povestea adolescentei Ronnie Miller, ce a rămas afectată de divorțul părinților ei. Modul în care fata decide să își arate traumele lăsate de divorțul părinților este prin a avea o relație rece cu tatăl lui și o atitudine neplăcută față de mama și fratele ei mai mic. Aceasta va ajunge să facă parte dintr-un anturaj nepotrivit și riscă chiar să își piardă bursa la o prestigioasă școală de muzică.

Mama ei, Kim, decide ca cei doi copii ai ei să stea cu tatăl lor, într-un mic orășel. Deși această schimbare nu este pe placul lui Ronnie, aceasta va realiza că experiența asta îi va schimba viața. Aceasta se va îndrăgosti și va ajunge să repare relația ei cu tatăl său, chiar înainte ca acesta să piardă lupta cu cancerul.

LOL

Lumea în care se petrece acțiunea filmului este una conectată la rețelele de socializare, iar Lola și prietenii ei încep să trăiască din ce în ce mai mult în lumea virtuală, mai ales pentru a îi evita pe părinții lor, ce puteau fi aroganți.

Lola va ajunge să fie alungată de prietenul ei și ajunge să îl urmărească pe cel mai bun prieten al său. Acțiunea se va aglomera în momentul în care mama ei divorțează, iar aceasta va trebui să se supună anumitor schimbări, mai ales să refacă relația cu fiica ei.

Citește și: Miley Cyrus a SOCAT din nou! Uite cum s-a pozat intr-o revista! Imaginile sunt de-a dreptul revoltatoare!

Seriale cu Miley Cyrus

Hannah Montana

Miley este o fată obișnuită, ce ascunde un mare secret, aceasta este vedeta pop cunoscută de milioane de persoane, pe care toată lumea o apreciază. Doar câteva persoane știu cu adevărat identitatea adevărată a ei, însă fiind celebră, va fi din ce în ce mai greu să își păstreze anonimatul. Miley nu va trece singură prin asta, ea îi are pe Lily și Oliver, ce încearcă să păstreze secretul pentru a nu o dezamăgi pe aceasta.

4 filme și seriale cu Miley Cyrus. A fost idolul adolescenților în urmă cu 15 ani

Doc

Clint Cassidy este un medic dintr-un oraș mic din Montana, care și-a făcut un renume pentru modul fermecător în care acesta arată. Acesta este un bărbat generos și sensibil așa că le arată afecțiunea celor ce sunt dispune să o accepte. Dragostea lui pentru femei este atât de puternică încât acesta ajunge în New York, locul unde femeile frumoase sunt peste tot, iar medicina este mai complicate decât cea din Montana. Va reuși acesta să se adapteze la viața de oraș fără a își pierde valorile și principiile?

Citește și: Miley Cyrus SOCHEAZA la sfarsit de an! Ce a facut cu mana in ultimul videoclip intrece orice IMAGINATIE 

Sursa: Facebook Miley Cyruscinemagia.ro

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies