Filme cu Geena Davis pe care trebuie să le vedeți cu cei dragi. Actrița împlinește astăzi 67 de ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 ian 2023, 10:00

Filme în care a jucat Geena Davis

Sursa: Facebook Geena Davis Institute on Gender in Media

Geena Davis este o actriță celebră ce astăzi împlinește frumoasa vârstă de 67 de ani, iar pentru a îi celebra ziua de naștere, acestea sunt 5 filme în care aceasta a jucat, pe care să le urmăriți.

Cariera acesteia este de peste 40 de ani, perioadă în care Geena Davis și-a arătat cu adevărat talentul actoricesc, iar acestea sunt câteva filme pe care să le urmăriți cu cei dragi.

Citește și: În ce filme a jucat actorul Julian Sands, dat dispărut după o drumeție în munți?

Filme cu Geena Davis în rol principal

Beetlejuice

Adam și Barbara Maitland sunt un cuplu nou căsătorit, ce au ajuns să moară din cauza unui cățeluș. Cei doi au fost implicați într-un accident de mașină, cei doi ajungând în Rai, un loc care nu este deloc așa cum își imaginau.

Birocrația este la putere, așa că au avut mult de așteptat pentru a își primi aripile de îngeri, aproximativ 50 de ani. În această lungă perioadă, aceștia au trăit în fosta lor casă, ca fantome.

Casa lor a fost însă locuită de un cuplu, Charles și Delia Deetz, un cuplu pe care fantomele nu le pot speria atât de ușor. Cei doi decid astfel să îl angajeze pe Beetlejuice pentru a scăpa de cuplul ciudat, însă acesta ajunge să se îndrăgostească de fata lui Charles și a Deliei Deetz.

Citește și: Când începe sezonul 2 din serialul Netflix „Wednesday”

The Accidental Tourist

Macon Leary este un autor de ghiduri turistice, pentru care căsătoria nu înseamnă nimic altceva decât a fi în rândul lumii, de a fi considerat normal în societate. Dar totul se schimbă atunci când soția sa decide să îl părăsească, iar lucrurile merg din rău, în mai rău.

Acesta își rupe piciorul și este nevoit să se mute în casa părintească, unde familia este pregătit să îi găsească o altă soție. Macon este pus într-o situație dificilă deoarece s-a îndrăgostit de o altă fată, în timp ce soția lui se întoarce la el. Pe cine va alege bărbatul?

The Fly

Jeff Goldblum este personajul principal al acestei producții cinematografice, iar acesta este un om de știință ce își dorește să inoveze lumea științifică, dar în urma unui experiment, acesta devine jumătate muscă. O ziaristă însă poate să vadă persoana minunată din spatele experimentului ciudat în care s-a transformat, iar aceasta se îndrăgostește de el, timp ce îi urmărea experimental.

Citește și: Annie Awards 2023: Lista nominalizărilor. Topul celor mai bune filme de animație

Filme cu Geena Davis în rol secundar

Fletch

Irwin Fletcher este un jurnalist din Los Angeles ce își schimbă identitatea mai des decât ar vrea, asta din cauza subiectelor delicate și controversate pe care le scrie. Jurnalistul se va deghiza într-un leneș, plimbându-se pe plajă, iar Alan Stanwyk, un bărbat bogat îi spune că îi oferă 50.000 de dolari pentru a îl omorî pe Domnul Stanwyk, care este bolnav de cancer, pentru ca soția lui să poată lua toți banii.

4 filme și seriale cu Miley Cyrus. A fost idolul adolescenților în urmă cu 15 ani

Accidents Happen

Producția cinematografică spune povestea unei familii disfuncționale, mai exact familia Conways. Billy Conway, după o tragedie de familie, realizează cât de puternică trebuie să fie legătura în familia lui, iar acesta trebuie să repare cumva situația familială pe care o are, la vârsta de doar 15 ani. Mama lui este îndurerată, fratele este distant, iar tatăl indiferent, va reuși Billy să schime dinamica familiei dacă își ia viața în mâini?

Citește și: Tatjana Patitz a murit la vârsta de 56 de ani. Renumitul fotomodel s-a luptat cu o boală incurabilă

Sursa: Facebook Geena Davis Institute on Gender in Mediacinemagia.ro

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies