”Tata a plecat de acasă, nu ne-a oferit afecțiune” Ileana Sterp, printre lacrimi, a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai ține legătura cu tatăl său

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 ian 2023, 11:48

”Noi nu am avut niciodată o relație foarte apropiată”

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Cu lacrimi în ochi, Ileana Sterp a vorbit despre relația părinților și cât de mult a afectat-o plecarea tatălui.

Ileana Sterp și-a deschis sufletul în fața țării întregi și a vorbit despre un capitol mai puțină plăcut din viața ei, despre tatăl său, care în urmă cu 10 ani a plecat de acasă. Sora fraților Sterp a mărturisit că tatăl nu a fost niciodată o persoană prezentă în viața lor, nu i-a susținut niciodată, ba mai mult, îi descuraja cu fiecare ocazie.

Ileana Sterp: ”Mama a fost nevoită să-si asume și rolul de tată” 

Mama Geta este o eroină, după cum a descris-o Ileana, căci s-a îngrijit singură de cei patru copii ai săi, în timp ce figura masculină a familiei a fost total absentă în toți acești ani.

Ileana Sterp a mărturisit că mama a fost cea care a trebuit să preia și rolul de tată, atunci când bărbatul a plecat de acasă.

Citește și: Mama Geta a primit o vizită surpriză la magazin. Cine i-a trecut pragul celei mai iubite mame din online: ”Scumpa mea”

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cu lacrimi în ochi și cu multă durere în suflet, sora lui Culiță a dezvăluit că tatăl nu le-a arătat niciodată afecțiune, ba mai mult, nu le-a spus niciodată ”te iubesc”.

Deși ține foarte mult la părintele său, Ileana a luat hotărârea să rupă orice legătură cu el.

Cu ce cadou a fost Culiță Sterp surprins de logodnica sa: „Te iubesc, frumosul meu!”. Artistul a fost impresionat de ceea ce a primit

"Ea a trebuit să facă și pe mama și pe tata.  Ei ne-au crescut împreună. Tata a plecat când noi eram destul de mari, acum aproximativ 10 ani. El și când era acasă, noi nu am avut niciodată o relație foarte apropiată. Tata era destul de rece, nu ne întreba niciodată ce mai facem, cum e la școală, dimpotrivă, ne descuraja.

Nu pot să zic că nu ne-a iubit și o face în continuare, dar nu a știut cum să arate lucrul ăsta.

El nici mamei mele nu i-a arătat afecțiune, nu i-a spus niciodată "te iubesc", nu a luat-o în brațe. Noi suntem opusul lui total și mă bucur. El e un om bun, dar refuză să își arate partea asta. Mulți bărbați au așa un orgoliu. Am avut o copilărie faină cu toții, am crescut cu animale, muncă. Din păcate, el a luat decizia ulterior să plece. Părinții mei sunt niște oameni foarte diferiți, eu mă mir că au reușit să stea atât de mult împreună și să facă 4 copii.", a povestit Ileana Sterp, în cadrul emisiuni.

Citește și: Giani Kiriță, dezvăluiri de senzație la Teo Show! Iată la ce intervenție estetică uluitoare a recurs de curând, fostul fotbalist! „Vedeam cum îmi taie pielea!”

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies