Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților, duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”

,

Duminica aceasta, emisiunea „Asta-i România!” aduce în atenția telespectatorilor un subiect care a făcut <furori> în mediul virtual, și nu numai, provocând un scandal imens. Este vorba despre videoclipul postat recent pe internet, în care celebrul manelist Dani Mocanu, apare alături de un animal feroce, un leu. Videoclipul a strâns aproape 8 milioane de vizualizări într-un timp record, însă <faima> a venit la pachet cu o anchetă și un dosar penal pentru renumitul manelist.

Din dorința de a ieși în evidență și de a arata lumii că până și cele mai fioroase animale pot fi îmblânzite, atunci când <ai valoare>, manelistul și cei din staful lui au omis un detaliu extrem de important- felina exotică nu era, se pare, în cea mai bună stare de sănătate, <detaliu> care stârnește acum revoltă în mediul online și nu numai.

Imaginile cu leul rănit ținut în lesă, mângâiat și tras de coadă, au stârnit valuri de indignare pe rețelele de socializare, pentru ca mai apoi să intre în atenția poliției care  s-a sesizat și a deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor. Anchetatorii au efectuat trei percheziții, atât în vilele manelistului cât și în studioul unde s-a filmat videoclipul.

Proprietarul animalului, care este din satul dambovițean Picior de Munte, cel care a împrumutat leul manelistului pentru așa zisul act artistic, are acasă o adevărată crescătorie de sălbăticiuni, iar echipa „Asta-i România!” a descoperit, la fața locului, cel puțin șase lei.

Sătenii spun că sunt obișnuiți cu răgetul fiarelor, dar totodată ei n-au ce face în acest sens; jungla de lângă ei ar fi apărut cu mulți ani în urmă... Și asta nu este tot; acum 5 ani, stăpânul leilor s-a mai aflat în vizorul presei și al autorităților după ce una dintre felinele uriașe ar fi atacat și rănit o femeie. Proprietarul cu pasiuni periculoase spunea, la acea vreme, că tânăra ar fi fost mușcată de niște câini, asta deși medicii au preluat-o chiar de lângă cușca leului. 

Ce spune manelistul  în apărarea sa, în ceea ce privește acuzele ce i se aduc, și care este reacția autorităților, aflăm duminica aceasta, de la ora 14:30, într-un material cu imagini în exclusivitate, marca “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, anchetă exclusivă în cazul preotului Marian Ene

Omicron bagă Marea Britanie în sperieți: Guvernul AVERTIZEAZĂ lumea să să vaccineze, deși vaccinul nu protejează total

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Un prunc s-a stins la scurt timp după oficializarea botezului; Cum a fost posibilă o asemenea tragedie? Ce spun...

Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților, duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies