Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, anchetă exclusivă în cazul preotului Marian Ene

,

În editia de duminică a emisiunii “Asta-i România!” difuzată la ora 14:30, la Kanal D, vă prezentăm, în exclusivitate, un subiect anchetă, al cărui protagonist este unul dintre cei mai căutați preoți din sudul țării, și de al cărui nume se leaga scandal după scandal, părintele Marian Ene.

După ce a devenit celebru, călcând lumea în picioare, la propriu, preotul Marian Ene, din Videle, este din nou în centrul atenției. De data aceasta, se pare că părintele le-ar fi dat o avere unor bărbați, pentru ca aceștia să nu facă public un videoclip deochiat în care <slujitorul> Domnului apare în ipostaze păcătoase alături de alți bărbați. Filmarea rușinoasă ar fi fost făcută pe litoral, vara trecută, și ar fi devenit subiect de santaj.

300.000 de lei le-a dat preotul șantajiștilor ca să le cumpere tăcerea, însă aceștia s-au lăcomit și au mai cerut încă o tranșă care avea să-i ducă în spatele gratiilor. Forțat de împrejurări, preotul a dat totul în vileag și odată cu deschiderea cazului, părintelui Marian Ene i s-a închis ușa Bisericii la care slujea, spre supărarea enoriașilor care spun că totul este un șantaj. Și, în timp ce anchetatorii încearcă să facă lumină în acest dosar, preotul Marian Ene își face Rai din lucruri sfinte; nu mai calcă lumea în picioare la Biserică, ci deschide Cartea, Evanghelia, chiar la el acasă, contra cost.

”Ce nu te omoară te face mai puternic”, asta se pare că și-a spus părintele care n-a renunțat la apucăturile dubioase, neagreate de Biserica Ortodoxă. Până în Raiul lui Dumnezeu, preotul Marian Ene și-a făcut Rai aici, pe pământ. Are șapte case în Bucuresti, Giurgiu și Teleorman, și conturile pline, vorbește <gura rea a lumii>.

Frica de rău și speranța de mai bine, acestea sunt ingredientele care asigură, se pare, de ani de zile, bunul mers al “afacerii lumești“ a preotului <șaman> Marin Ene.

Totul se întâmplă simplu și rapid; clientul e pus să deschidă Evanghelia, la întâmplare, iar preotul <țese> o poveste.

Casa în care au loc ritualurile intrezise de Biserica Ortodoxă este un fel de fortăreață; sunt camere de supraveghere amplasate peste tot, iar enoriașii credincioși devin adevărate santinele și bodyuguarzi pentru preotul Ene. Mai mult, dealurile din preajma Bisericii sunt transformate într-o imensă parcare pentru zecile de credincioși veniți aici.

Unii cred cu tărie în puterile părintelui, alții îl consideră un șarlatan, cert e că toți spun același lucru; pentru o ședință de carte deschisă ai nevoie de inima tare și de un portofel plin. Este părintele Ene tămăduitor, sau doar un șarlatan?

Nu ratați, în exclusivitate, un subiect anchetă, marca ”Asta-i România!”, în ediția de duminică, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.          

 

Citește-ne pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, anchetă exclusivă în cazul preotului Marian Ene

Cutremurele se intensifică în România: INCDFP a sesizat astăzi un nou seism

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” Un prunc s-a stins la scurt timp după oficializarea botezului; Cum a fost posibilă o asemenea tragedie? Ce spun...

Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților, duminica aceasta, de la ora 14:30, la „Asta-i România!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies