Armin Nicoară pleacă de acasă. Motivul pentru care o lasă singură pe Claudia Puican, după atâta timp: „Am mai fost după ce m-am îmbolnăvit de diabet”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 apr 2023, 16:47

Claudia Puican, în schimb, va rămâne acasă, deoarece aceasta nu poate merge împreună cu el

Sursa: Instagram

Deși nu face acest lucru prea des, Armin Nicoară va fi nevoit să stea departe de Claudia Puican pentru câteva zile, deoarece va pleca într-o- călătorie dragă sufletului lui, nu foarte departe de România.

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt de nedespărțit, mai ales pentru că sunt mai mereu pe drumuri datorită evenimentelor numeroase pe care le au. Cu toate acestea, cei doi vor sta despărțiți aproximativ o săptămână, deoarece artistul va pleca în Grecia. Declarațiile în exclusivitate făcute de artist, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Armin Nicoară va pleca pe Muntele Athos

Deoarece meseria pe care o are nu îi permite să ajungă la biserică duminica, acesta vrea să meargă pe Muntele Athos, alături de familie, pentru a-i cere ajutorul lui Dumnezeu pentru tot ceea ce urmează să facă, dar și pentru a-i mulțumi pentru tot ceea ce a făcut pentru el până acum.

Claudia Puican, în schimb, va rămâne acasă, deoarece aceasta nu poate merge împreună cu el, căci femeile nu au voie pe Muntele Sfânt.

„Eu voi pleca pentru patru nopți, cinci zile, la Muntele Athos. După cum știe toată lumea, la Muntele Athos au voie doar bărbații, femeile nu au voie, din păcate, doar noi. Vom pleca 18 persoane, cu toată formația, părinți, neamuri, unchi.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Artistul a rupt tăcerea și a spus adevărul despre acest zvon: ”Îmi doresc un băiețel”

De ce plecăm? Pentru că noi, mai tot anul, suntem plecați la evenimente, nunți, botezuri și, în Biblie, spune că duminica e bine să mergi la biserică. Din păcate, noi nu prea ajungem(...) și, de aceea, trebuie să îi dăm și lui Dumnezeu ce îi place.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Atunci, am ales, este și Postul Paștelui și de aceea vom merge, pentru că eu nu prea pot să țin tot postul.

Nu mă ajută nici boala pe care o am, diabetul și, atunci, acolo, vrem să ținem și post, să ne spovedim, să ne împărtășim”, a povestit Armin Nicoară, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Armin Nicoară ajunge pentru a doua oară pe Muntele Athos

În momentul în care a aflat că suferă de diabet, Armin Nicoară a mers pe Muntele Athos, fiind un moment dificil pentru el.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, soțul Claudiei Puican a reușit să își revină și să elimine negativismul din viața sa.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Artistul a rupt tăcerea și a spus adevărul despre acest zvon: ”Îmi doresc un băiețel”

„Acum, pentru mine, este a doua oară, pentru că eu am mai fost după ce m-am îmbolnăvit de diabet.

Eu cred că doar așa am reușit să trec peste necazurile pe care le-am avut și să îmi revin pe drumul pe care trebuia să merg tot timpul. După ce m-am îmbolnăvit, nu am mai avut speranță ”, a mai mărturisit artistul.