„Nu vă crede nimeni”. Mesajul tăios transmis de Claudia Puican, după ce Armin Nicoară a recunoscut că relația lor cu Georgiana Lobonț s-a răcit

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 feb 2023, 17:51

Ultimele evenimente din viața lor nu au fost chiar cele mai potrivite, iar acestea și-au pus amprenta puternic asupra vieții lor

Sursa: Facebook

De când Armin Nicoară a vorbit despre ceea ce se întâmplă între Georgiana Lobonț și soțul ei, relația lor s-a tot răcit și, în urmă cu puțin timp, Claudia Puican a avut și ea o replică despre care nu se știe dacă a fost sau nu adresată nașei sale.

Pe cât de apropiați erau de Georgiana Lobonț, pe atât de mult s-au distanțat acum Claudia Puican și Armin Nicoară. Vinovatul pentru cele întâmplate ar fi divorțul care fusese anunțat de soțul Georgianei și despre care saxofonistul a făcut câteva declarații.

Mesajul transmis de Claudia Puican, după ce Armin Nicoară a recunoscut situația cu Claudia Puican

Să fii persoană publică nu este atât de ușor pe cât pare, deoarece acestea trebuie să țină, în permanență, legătură cu urmăritorii lor.

Multe dintre vedetele noastre au un stil de abordare care, în unele situații, poate părea unul fals.

Claudia Puican a făcut referire la acest aspect și a tras un semnal de alarmă, sfătuind persoanele care folosesc aceeași replică sau una asemănătoare să nu o mai facă.

Printre persoanele publice care fac acest lucru se numără și Georgiana Lobonț, iar faptul că afirmațiile Claudiei vin la scurt timp după ce Armin Nicoară a recunoscut că nu mai sunt în relații bune, ridică unele semne de întrebare.

Citește și: „Claudia a avut atacuri de panică”. Armin Nicoară și Claudia Puican, experiență de coșmar în timpul celor două cutremure din Oltenia

„Dragi persoane publice, trebuie să fiți mai naturale atunci când trebuie să faceți un InstaStory, nu să vorbiți așa: «Vă salut, dragilor! Îmi pare bine că ne vedem din noi aici, pe pagina de Instagram, și să știți că vă pregătesc multe, multe surprize»! Fiți mai naturali, că nu vă crede nimeni”, a transmis Claudia Puican.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Armin Nicoară și Georgiana Lobonț nu se mai înțeleg foarte bine

Armin Nicoară și Claudia Puican nu se mai înțeleg atât de bine cu nașii lor, iar acest lucru a fost confirmat chiar de către artist. Ultimele evenimente din viața lor nu au fost chiar cele mai potrivite, iar acestea și-au pus amprenta puternic asupra vieții lor.

„Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact, pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns.

Am zis «ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață, îmi răspunde».

Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face. La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat. Adică nu am înțeles care este problema. Care este supărarea? Din ce cauză este supărată?

Citește și: Georgiana Lobonț este nemulțumită de comportamentul lui Armin Nicoară, de când cu vacanța din Maldive: „S-a luat cumva de mine”. Ce a spus acesta despre divorțul nașei sale

Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și, de atunci, nu mi-a mai răspuns la telefon.

Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar, dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea, dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei”, a povestit Armin Nicoară, la un post de televiziune.