„Claudia a avut atacuri de panică”. Armin Nicoară și Claudia Puican, experiență de coșmar în timpul celor două cutremure din Oltenia

Author: Andreea Buinoschi

Experiențele neplăcute legate de cutremure l-au urmărit pe Armin de ceva timp

Sursa: Instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară au trecut prin momente de coșmar la începutul săptămânii, atunci când au simțit din plin cele două cutremure care s-au înregistrat în Oltenia.

Claudia Puican și Armin Nicoară se aflau în România în momentul în care cutremurele din Oltenia au avut loc și nu vor uita niciodată aceste experiențe. Chiar dacă saxofonistul a încercat să își păstreze cumpătul, frica l-a afectat și pe el.

Claudia Puican și Armin Nicoară, speriați de cutremurele din Oltenia

În cadrul unui interviu acordat, Armin Nicoară a povestit că, în timpul primului seism, care a avut loc luni, 13 februarie, nu s-au speriat mai deloc, ci au fost mirați de ceea ce se întâmplă, deoarece aceea nu este o

zonă în care seismele să aibă loc prea des.

Situația s-a schimbat, însă, în momentul în care, a doua zi, pe 14 februarie, un nou cutremur a avut loc. De data aceasta, cei doi soliști s-au speriat, iar Claudia a făcut mai multe atacuri de panică. Nici Armin nu a stat mai liniștit, deoarece intensitatea a fost destul de puternică.

Experiențele neplăcute legate de cutremure l-au urmărit pe Armin de ceva timp.

Acesta a mai povestit că, în timp ce se afla în Statele Unite ale Americii, a simțit cel mai mare cutremur dintre toate pe care le-a simțit vreodată.

Citește și: ”Nu mă pot opri din plâns” Claudia Puican, mărturisiri emoționante despre mama sa: "Știm cu toții că într-o zi nu vor mai fi"

Artistul s-a speriat atât de tare, încât a fugit, pentru a ieși cât mai repede din hotel.

Când a reușit să iasă în stradă, a fost surprins de alte replici care l-au speriat și mai tare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Claudia Puican a suferit mai multe atacuri de panică

Experiența de a simți un cutremur destul de puternic nu reprezintă o plăcere pentru nimeni, mai ales în urma dezastrelor care au avut loc în Turcia și în Siria.

Din fericire, cei doi sunt bine, dar teama de un posibil dezastru încă a rămas.

„Noi, eu și soția mea, Claudia (Puican – n.r.), tocmai revenisem acasă, luni, după concertele avute recent, în Spania. Locuim la etajul șase, într-un bloc înalt din Timișoara, așa că simțim cam tot în materie de cutremure.

Luni, când a avut loc primul cutremur, mai mult am fost uimiți de ce ni se întâmplă.

Nu am intrat nici măcar la bănuieli.

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au filmat în mașină. Mesajul postat de acesta la adresa nașei lui

Dar marți, lucrurile s-au schimbat radical. Cutremurul acela ne-a zguduit serios. Ne-a zgâlțâit bine de tot. Claudia, săraca, a avut atacuri de panică. Și pe mine m-a luat cu tremurat, chiar dacă am încercat să-mi țin cumpătul.

Când să cobori de la etajul șase în plin cutremur?! Însă, nu ne-a mai ars de nimic, nici de Ziua Îndrăgostiților, nici de bomboane, de nimic!”, a povestit acesta pentru playtech.ro.