Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au filmat în mașină. Mesajul postat de acesta la adresa nașei lui

Author: Andreea Buinoschi

Soțul Claudiei Puican i-a îndemnat pe fani să asculte noua melodiei a artistei

Sursa: Instagram

Armin Nicoară a postat un mesaj care, ulterior, a fost redistribuit de către Georgiana Lobonț pe contul ei de Instagram. Cei doi s-au filmat împreună, în mașină.

Georgiana Lobonț și Armin Nicoară s-au filmat împreună, în

mașină, după ce s-au întors din vacanța exotică din Maldive. Saxofonistul a transmis un mesaj fanilor celor doi.

Mesajul postat de Armin Nicoară despre Georgiana Lobonț

Astăzi, Georgiana Lobonț va lansa o nouă melodie, după doar câteva zile de când s-a întors din vacanța exotică din Maldive. Aflată în mașină cu finul ei, Armin Nicoară, cei doi au dat vestea cea mare.

Soțul Claudiei Puican i-a îndemnat pe fani să asculte noua melodiei a artistei, deoarece va fi una foarte frumoasă, cu un mesaj special.

„Astăzi, nașa lansează o melodie nouă! Să fiți pe fază și să ascultați cu atenție, că are un super text”, a scris Armin Nicoară.

La întoarcerea din Maldive, Armin Nicoară a fost invitat în emisiunea ”Teo Show”, unde a vorbit despre problemele

apărute chiar în timp ce se aflau în vacanță.

Citește și: Armin Nicoară, declarații în exclusivitate la Teo Show, despre ceea ce se întâmplă de fapt cu mariajul nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan! „Foarte multă lume a spus că eu sunt problema!”

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Acesta a spus că nu este de acord cu afirmația nașului său, conform căreia el și Georgiana Lobonț vor divorța, mai ales că au și doi copii împreună. Mai mult decât atât, acesta a mai spus că zvonul conform căruia este responsabil pentru divorțul lor nu este adevărat.

„Am văzut declarațiile nasului meu! Cred că au fost un pic exagerate! Ei au o familie foarte frumoasă au doi copii! Nu știu de ce s-a ajuns la aceste declarații! Dar foarte multă lume a spus că eu sunt problema! Am o soție foarte frumoasă! Îmi respect soția, pe Claudia bineînțeles! Iar nașii mei cred că știu mai bine ce au de făcut!”, a spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii ”Teo Show”.

Soțul Georgianei Lobonț a spus că s-a gândit de mai mult timp la divorț

După ce a confirmat pentru spynews.ro că divorțează, Rareș Ciciovan a mai dezvăluit și faptul că s-a gândit de mai multe ori să se despartă, doar că nu a făcut-o până acum.

„Poate facem un copil”. Ce planuri de viitor au Claudia Puican și Armin Nicoară, după ce și-au unit destinele în urmă cu doar câteva luni

S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu.

Citește și: Prima reacție a lui Armin Nicoară despre zvonurile legate divorțul nașilor săi: ”Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui”

Nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce?(…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”.

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.