Cât de frumos se comportă Georgiana Lobonț cu fetița și băiețelul ei! Cum și-au petrecut weekend-ul în familie: „Dormim la bunici”

Author: Lavinia Medrea

Cum și-au petrecut weekend-ul în familie

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, au doi copii frumoși ca soarele! Cei doi sunt părinții unei fetițe și a unui băiețel pe care-i iubesc enorm și pentru care ar face orice.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste

de la noi din țară, și se bucură de un succes răsunător când vine vorba de muzică. Pe lângă succesul profesional, artista are succes și pe plan emoțional și familial, având parte de ceva ce își dorește absolut oricine: un soț iubitor și copii minunați, doi la număr.

Cât de frumos se comportă Georgiana Lobonț cu fetița și băiețelul ei

Pentru că ține mereu legătura și

își pune fanii la curent cu aproape tot ce face în viața de zi cu zi, Georgiana Lobonț le-a arătat urmăritorilor ei ce activități a avut în weekend. Alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, și de cei doi copii, artista a fost la părinți și și-au petrecut timpul acolo. S-a lăsat cu distracție și cu râsete atât pentru tinerei, cât și pentru bunica celor mici!

Georgiana Lobonț a publicat câteva filmulețe cu fiica ei, în care se lasă machiată și coafată de aceasta. Fiind o mamă susținătoare, de fiecare dată când micuța aplica fard cu pensula pe fața Georgianei, aceasta o felicita și o încuraja să continue. De asemenea, artista a complimentat modul fetiței ei de a-i coafa părul. Entuziasmul fiicei Georgianei Lobonț le-a amuzat și bucurat pe artistă și pe bunica ei.

Citește și: Claudia Puican s-a filmat plângând: „Bineînțeles că am început să plâng”. Ce a făcut-o pe soția lui Armin Nicoară să izbucnească în lacrimi

Nu doar machiatul și coafatul au fost activitățile din acest weekend. Pe lângă asta, Georgiana Lobonț a făcut câteva seturi de lego împreună cu fiica și fiul ei, iar la final a filmat și publicat pe Instagram construcțiile finale, foarte frumos realizate.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Rareș Ciciovan, un tată devotat copiilor lui

Nu doar Georgiana Lobonț este o mamă implicată care își iubește copiii. Același lucru se poate spune și despre Rareș Ciciovan, care își adoră copiii și soția, chiar dacă era pe cale să divorțeze de ea, în urma declarațiilor făcute în urmă cu două săptămâni.

Citește și: „Sunt foarte încântată”. Georgiana Lobonț, anunț important după ce s-a zvonit că divorțează de Rareș Ciciovan. Ce planuri au cei doi

„Poate facem un copil”. Ce planuri de viitor au Claudia Puican și Armin Nicoară, după ce și-au unit destinele în urmă cu doar câteva luni

După ce copiii s-au distrat cu machiatul și construitul seturilor de lego alături de mămica lor, Rareș Ciciovan s-a ocupat de capitolul mâncare și gătit. Soțul Georgianei Lobonț i-a învățat pe cei mici cum să prăjească ouă în tigaie, iar bunica micuților le-a arătat cum se prepară un aluat pentru clătite.

„Copiii vor clătite. Dormim la bunici. E prea bine”, a scris Georgiana Lobonț, pe Instagram, anunțând și că înnoptează la bunici. 

 

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.