Claudia Puican s-a filmat plângând: „Bineînțeles că am început să plâng”. Ce a făcut-o pe soția lui Armin Nicoară să izbucnească în lacrimi

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 ian 2023, 12:49

Claudia Puican își iubește foarte mult mama și nu a putut să nu îi dedice o piesă

Sursa: Instagram

Claudia Puican a izbucnit în lacrimi și le-a spus fanilor ei din mediul online care este motivul. Aceasta a fost extrem de emoționată, deoarece totul are legătură cu mama ei.

Claudia Puican a dezvăluit zilele trecute că se pregătește să filmeze o melodie cu mama ei.

Deoarece momentul a avut o încărcătură emoțională foarte mare, aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Claudia Puican a plâns la filmările la care a luat parte și mama ei

Claudia Puican își iubește foarte mult mama și nu a putut să nu îi dedice o piesă. Prin urmare, cea care i-a dat viață nici nu avea cum să lipsească din videoclip.

Cu puțin timp înainte de a începe filmările, Claudia Puican a povestit, în mediul online, că plânge de fiecare dată când ascultă melodia, fiind convinsă că același lucru se va întâmpla și când vor filma videoclipul.

Când filmările au avut loc, aceasta nu s-a ascuns și le-ea arătat fanilor că, într-adevăr, nu și-a putut stăpâni nici lacrimile și nici emoțiile.

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au filmat în mașină. Mesajul postat de acesta la adresa nașei lui

„V-am spus că astăzi filmez melodia cu mama și bineînțeles că am început să plâng. Nu știu dacă se vede, dar e super piesa, o să auziți și voi cea mai tare piesă în curând. Veți vedea pe Youtube”, a spus Claudia Puican pe contul său de Instagram.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară

În cadrul unei interviu acordat pentru un post de televiziune, Armin Nicoară a spus că soția lui mereu i-a dat voie să facă ceea ce a vrut în căsnicia lor, deoarece este o fire foarte permisivă. La începutul relației, aceasta l-a prins că a înșelat-o, dar nu s-a supărat, ci i-a reproșat doar că ar fi trebui să îi spună ce s-a întâmplat.

Mai mult decât atât, saxofonistul se declară mai mult decât norocos, deoarece, în alte relații și în alte căsnicii, femeile nu ar accepta ca partenerii lor să facă ceea ce face el.

„Am multe cunoștințe și mulți prieteni și mulți colegi pe care îi văd că se ascund, le e frică, că văd la mine ce fac. Alți bărbați, nici măcar cu privirea nu cred că au voie să se uite, dar ce fac eu... n-au nicio șansă, dacă fac treaba, asta nu mai calcă pe acasă”, a mai povestit artistul.

Claudia Puican s-a filmat plângând: „Bineînțeles că am început să plâng”. Ce a făcut-o pe soția lui Armin Nicoară să izbucnească în lacrimi

Citește și: Armin Nicoară, declarații în exclusivitate la Teo Show, despre ceea ce se întâmplă de fapt cu mariajul nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan! „Foarte multă lume a spus că eu sunt problema!”

Chiar și așa, Claudia Puican are o condiție, iar Armin nu pare deloc deranjat de acest lucru: „Am stat noi și am discutat într-o seară și zice: «uite care e treaba, am eu așa un film de-al meu și nu ar fi o problemă să te duci și să așa, dar mi-aș dori foarte mult... zi cu cine vrei, vrei pe aia sau pe cealaltă? ».

Că vede că mai dau like-uri la o fată și zice: «dacă vrei cu respectiva, eu te las, dar vreau să fiu și eu acolo », și zic «bun, hai, vedem care e situația »”, a mai povestit Armin Nicoară.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”