„Plâng de fiecare dată”. Claudia Puican a spus ce se întâmplă de câtva timp în viața ei, la scurt timp după acuzațiile primite de Armin Nicoară

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 ian 2023, 13:43

Claudia Puican s-a întors de pe tărâm exotic cu forțe proaspete și cu multă energie pe care o folosește pe plan profesional

Sursa: Instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară au fost plecați în Maldive alături de Georgiana Lobonț și soțul ei. În timpul vacanței, soțul Claudiei a anunțat că va divorța, iar Armin Nicoară a fost văzut ca fiind vinovat pentru acest lucru.

Claudia Puican a fost și ea afectată de afirmația cum că Georgiana Lobonț

va divorța din cauza lui Armin Nicoară. La scurt timp, Georgiana și soțul ei au anunțat că nu vor mai divorțează, iar Claudia și Armin s-au liniștit.

Claudia Puican se pregătește de o nouă lansare muzicală

Claudia Puican s-a întors de pe tărâm exotic cu forțe proaspete și cu multă energie pe care o folosește pe plan profesional. După câteva săptămâni în Maldive și în Seychelles, Claudia s-a

întors pusă pe dreaptă.

Prin urmare, artista urmează să filmeze videoclipul unei melodii dedicată mamei sale. Aceasta este extrem de emoționată și de entuziasmată și abia așteaptă să le arate și fanilor rezultatul final.

„Mâine voi filma o piesă pentru mama și pentru toți cei care au mame... abia aștept să o auziți și voi! Eu plâng de fiecare dată când o ascult...”,

a fost mesajul postat de către Claudia Puican.

Citește și: Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au filmat în mașină. Mesajul postat de acesta la adresa nașei lui

Momentul lansării încă nu a fost dezvăluit, dar fanii abia așteaptă să audă noua melodie pe care, cu siguranță, o vor dedica mamelor lor.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Cum se înțeleg Claudia Puican și Armin Nicoară

De-a lungul timpului, Armin Nicoară s-a afișat alături de mai multe interprete din România, iar fanii au spus că a purtat unele discuții cam îndrăznețe cu ele. Tocmai din acest motiv, a fost învinuit și când a venit vorba de divorțul Georgianei Lobonț.

După cele întâmplate, Armin Nicoară a făcut o serie de declarații și a spus că lucrurile între el și soția lui decurg bine și că au grijă unul de altul.

Saxofonistul susține că se iubesc foarte mult și chiar are grijă să o ajute cu lucrurile ce trebuie să fie făcute prin casă, în semn de recunoștință pentru toată grija pe care aceasta i-o poartă.

„Da, suntem bine! Chiar acum mi-am dat seama că trebuie să o ajut în casă. Am început să strâng hainele, să le scot de la spălat.

Citește și: Claudia Puican este foarte permisivă în căsnicia cu Armin Nicoară. Artista îi permite soțului său să se vadă și cu alte femei: "Vedeți că acceptă orice situație” Ce condiție îi pune totuși partenerului ei

Urări deosebite pentru ziua de naștere: Cel mai frumos mod de a spune ”La mulți ani” prietenilor tăi

Fac toate cele, pentru că am văzut că ea face foarte multe pentru mine, adică s-a dus în piață, a făcut cumpărături și mi-am dat seama că trebuie să o ajut și eu, pentru că și azi dimineață s-a trezit cu mine, să mă ducă la analize.

Ea mă iubește foarte mult, eu o iubesc foarte mult și trebuie să îi arăt că o iubesc și să o ajut și eu cu treburile casnice, pentru că face foarte multe pentru mine”, a spus Armin Nicoară, conform wowbiz.ro.

 

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”