Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”

Author: Madalina Maftei

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți de un bărbat dubios

Sursa: Facebook

Armin Nicoară a trecut prin momente de groază. Artistul a dezvăluit că a fost urmărit de un bărbat până în fața casei. Discuția avută cu necunoscutul l-a șocat pe soțul Claudiei Puican.

Claudia Puican și Armin Nicoară se numără printre cele mai apreciate cupluri de muzicanți, având o mulțime de fani. Recent, cei doi au aflat că faima vine la pachet și cu neplăceri, după ce au avut o experiență cu totul neașteptată. Un bărbat necunoscut i-a urmărit, ba chiar Armin Nicoară a dat nas în nas cu el, chiar în fața casei, în toiul nopții.

Armin Nicoară și Claudia Puican, urmăriți de un bărbat dubios

În urmă cu puțin timp Armin Nicoară a trecut prin clipe de coșmar, după ce un bărbat necunoscut l-a urmărit până acasă, la scurt timp după ce, din greșeală, într-o zi a fost filmată ușa casei lor. Artistul a mai povestit că într-o seară, când a ajuns acasă, a observat că becul de pe scara unde locuiește era aprins, ba mai mult, când a ajuns în fața apartamentului său a observat un bărbat dubios, care a luat-o repede la fugă.

Armin a dezvălui că a intrat repede în casă și a încuiat ușa.

„Am avut câteva probleme și pot să le spun. Din greșeală, într-o zi s-a filmat ușa casei mele, unde stau la Claudia acum și ne-am trezit cu un invitat surpriză. La ușă, într-o noapte, Claudia era la studio și i-am zis că nu mai stau cu ea la studio, era ora 2:00 noaptea.

Am plecat acasă, am intrat cu mașina în subteran, iar când m-am dus la ușa de la subsol am văzut un (…) la ușă.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Mă duc la lift și văd că era oprit la etajul 6, am urcat și am văzut becul de pe scară aprins și mi-am dat seama că nu e OK. Când să deschid ușa la casă, cineva în fața ușii mele. În momentul ăla mi-a picat tavanul în cap, deci am avut un șoc. Am închis repede ușa, iar persoana respectivă a luat-o la fugă”, a dezvăluit acesta, pentru un post Tv.

Citește și: Claudia Puican și Armin Nicoară urmează să devină părinți? Artistul a rupt tăcerea și a spus adevărul despre acest zvon: ”Îmi doresc un băiețel”

 Noi detalii halucinante despre doctorul din Craiova, acuzat de decesul a patru pacienți: „A ieșit și ne-a spus că, din greșeală, i-a tăiat o arteră, o venă”

Necunoscutul îi urmărea de ceva timp: ”Mi-a spus că a fost în urmă cu o seară la noi”

A doua zi, Armin a fost luat prin surprindere de o serie de mesaje pe care le-a primit pe telefonul mobil, din partea aceluiași bărbat, care i-a mărturisit că a mai fost în urmă cu o seară la ușa casei sale și ascultase ce se discuta în casă.

„Am și primit mesaj pe telefon după, mi-a scris că vrea să vorbească ceva cu mine. Mi-a spus că a fost în urmă cu o seară la noi, iar eu am înlemnit! Am intrat în conversație cu persoana respectivă, pentru că voiam să știu cu ce ocazie mă urmărește pe mine la ora 3 noaptea. A început să spună că ne urmărește pentru că ne vrea binele și a început să-mi spună tot ce fac eu în casă, adică a stat la ușă și a ascultat tot ce am făcut eu”, a mai declarat artistul. 

Citește și: Destinația exotică pe care Georgiana Lobonț a ales-o pentru vacanță: „Absolut superb acest loc”. Primele poze cu artista din mijlocul insulei

 


Suzan din serialul Totul pentru familia mea și-a uluit fanii cu o apariție tulburătoare! Renumita actriță Ahu Yağtu părea transformată la nivelul fetei, dând impresia că a recurs recent la o nouă intervenție estetică, dar care a eșuat!