După ce Georgiana Lobonț l-a acuzat că a vorbit prea mult despre căsnicia sa, Armin Nicoară și Claudia Puican se apără: „Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă”

Author: Andreea Buinoschi

Georgiana Lobonț a spus că s-a supărat pe Armin Nicoară, deoarece a vorbit prea mult despre căsnicia sa

Sursa: Instagram

Georgiana Lobonț a fost foarte deranjată de comentariile făcute de Armin Nicoară despre căsnicia sa cu Rareș Ciciovan și a repetat acest lucru și în urmă cu puțin timp, motiv pentru care, Armin Nicoară și Claudia Puican se apără din nou.

Discuțiile despre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan continuă, iar Claudia Puican și Armin Nicoară s-au apărat din nou, după ce nașa lor s-a arătat dezamăgită de cum a abordat acesta subiectul. Saxofonistul nu este deloc mulțumit de situație și a făcut noi afirmații.

Claudia Puican și Armin Nicoară se apără în urma acuzațiilor făcute de Georgiana Lobonț

În urmă cu puțin timp, Georgiana Lobonț a spus că s-a supărat pe Armin Nicoară, deoarece a vorbit prea mult despre căsnicia sa.

În luna ianuarie a acestui an, în timpul unei vacanțe în care se aflau toți patru, Rareș Ciciovan a anunțat că divorțează.

Cu toate acestea, pe cât de repede a apărut declarația, pe atât de repede a dispărut, iar cei doi s-au comportat ca și când nimic nu s-a întâmplat, aniversând, recent, șapte ani de la nuntă. În timp ce Georgiana Lobonț spunea că nu este mulțumită de abordarea lui Armin, acesta continua să se apere.

După ce artista a dezvăluit motivul supărării sale, Armin Nicoară a declarat, din nou, că s-a văzut obligat să reacționeze, deoarece toată lumea îl arăta cu degetul și spunea că el este cel care este vinovat pentru divorțul lor.

Claudia Puican a făcut, recent, o afirmație, dar și-a ales foarte bine cuvintele, deoarece nu a vrut să o supere pe Georgiana Lobonț cu nimic.

Citește și: „Noua membră a familiei. De asta aveam nevoie”, Georgiana Lobonț, le-a dat vestea mult așteptată fanilor despre cea mai mare dorință a ei care s-a îndeplinit

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Noi nu știm ce să spunem, că noi nu vrem să o supărăm, că este nașa noastră, dar nici nu putem să nu spunem nimic.

Ea știe cel mai bine care este situația dintre ea și soțul ei.

Într-adevăr, ei se înțeleg foarte bine, se iubesc. Chiar mă mir cum Georgiana poate să reziste cu cariera de artist, să fie și mamă, să aibă grijă și de casă”, a declarat Claudia Puican.

Armin Nicoară consideră că a fost neîndreptățit

Armin Nicoară a fost mai categoric în afirmațiile făcute și a mărturisit că nu i se pare normal că a fost „certat” pentru faptul că a făcut acele declarații, deoarece toată lumea îl vedea pe el ca fiind responsabil pentru cele întâmplate și nu voia să lase lucrurile așa.

„Ea s-a luat de mine că de ce am ieșit în presă și am declarat tot ce am declarat.

Dacă ne aducem aminte de declarația mea, eu doar mi-am luat apărarea.

Citește și: Georgiana Lobonț, la aproape o lună de la scandalul divorțului, a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și soțul ei, în Maldive: „L-ați auzit pe Rareș în declarațiile acelea cum vorbea? A mai băut ceva”

Toată lumea a dat vina pe mine, dar eu vreau să lămuresc situația, să știe toată lumea! Eu nu m-am băgat între ei! Ea e nașa mea, eu dacă colaborez cu ea, atunci e strict colaborare”, a precizat Armin Nicoară.

 


Episodul 53 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D luni, 20 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.