Are propria afacere, dar începutul a fost unul extrem de anevoios: „Au fost foarte multe perioade în care nu am cerut ajutorul”. De ce nu a cerut ajutorul nimănui

Autor: Andreea Buinoschi

Nici începutul lui Micutzu nu a fost ușor, dar acest lucru nu l-a făcut să dea niciun pas înapoi

Sursa: Captură video

Micutzu a venit în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” și a făcut dezvăluiri despre momentele grele din viața lui. Acesta l-a avut alături pe Felix, câinele lui, care a simțit și el greutățile începutului.

Deși este un Stand Up-er extrem de talentat și de apreciat, începutul a fost unul destul de greu, fără prea mulți bani, iar  Micutzu nu s-a ferit din a vorbi deschis despre acest lucru nici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Pe cine are Micutzu alături, acum că are bani

Întrebat de Denise Rifai cu cine dansează de bucurie, Micutzu a răspuns că are același partener ca acum mulți ani, fiind vorba de câinele său, cel mai bun prieten al omului.

„În principiu, tot așa, cu cățeii, prin casă. Mi-am dat seama că a sunat un pic a victimizare și ar trebui să clarific ce am zis atunci, în interviul respectiv.

Faptul că eu nu aveam bani să îl hrănesc pe Fix, era și din cauza faptului că nu ceream ajutorul, pentru că, întotdeauna, am încercat să mă descurc singur și nu ar trebui să se înțeleagă că, Doamne, ferește, el murea de foame sau amândoi muream de foame.

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai poartă inelul de la Dan Bittman, dat în emisiunea "40 de întrebări...": "Este foarte finuț și frumos!"

Da, a sunat ca o victimizare și nu, nu e cazul. Nu am cerut ajutorul. Au fost foarte multe perioade în viața asta în care nu am cerut ajutorul, nu le-am cerut ajutorul alor mei, deși puteau să mă ajute, nu am cerut ajutorul prietenilor apropiați, deși ei puteau să mă ajute.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am vrut să mă descurc singur, de foarte multe ori și asta, cred eu, că m-a ajutat foarte mult”, a povestit acesta.

Succesul de astăzi a fost clădit pe multe sacrificii

Nici începutul lui Micutzu nu a fost ușor, dar acest lucru nu l-a făcut să dea niciun pas înapo i și a continuat să muncească pentru visul lui. În prezent, comediantul are mai multe surse de venit, dar toate au venit în urma multor greutăți.

Felix și Micutzu au trecut împreună prin tot, mai ales prin momentele dificile.

În cadrul unui podcast, acesta a povestit că momentul în care a dansat cu câinele lui a fost atunci când a reușit să facă bani de pe urma unei reclame.

Citește și: Jean de la Craiova, dezvăluiri în exclusivitate! Cum a ajuns artistul să cânte la mormântul lui Bruce Lee: „La noi se cântă la mort”

Toate momentele dificile l-au ajutat pe Micutzu să ajungă artistul de astăzi și a știut cum trebuie să întoarcă totul în favoarea sa.

În prezent, acesta are sute de mii de fani și se bucură de un renume în industria în care activează.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!