Exclusiv! Denise Rifai poartă inelul de la Dan Bittman, dat în emisiunea "40 de întrebări...": "Este foarte finuț și frumos!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 17 nov 2022, 11:44

Denise Rifai nu a primit inelul de logodna

Sursa: Instagram

Moderatoarea emisiunii care tocmai a primit o distinctie importanta la Gala Premiilor TV Mania a vorbit despre legatura cu sarmantul cantaret.

Foarte joviala și cu o strălucire aparte în ochi, Denise Rifai a răspuns unor provocări lansate în legătură cu viața ei sentimentala, de altfel, învăluită și ea în mister așa cum este și moderatoarea emisiunii prezentate de vedeta.

Denise Rifai a răspuns în cele din urma la întrebarea daca a primit sau nu inelul de logodna, însă a mai dezvăluit și câteva detalii despre gestul făcut de Dan Bittman în urma cu ceva timp atunci când a fost invitat în emisiunea ei.

Denise Rifai: "Eu cred in destin și cred că fiecare are o viață diferită cumva"

"Nu am primit încă acel inel.

O să vedem,
a spus Denise pentru wownews. În viața asta trebuie să fim relaxați și nu în așteptarea a ceva. Câteodată se întâmplă, câteodată nu, depinde cum e scris. Eu cred în destin și cred că fiecare are o viață diferită cumva. Eu sunt foarte bine așa. Îmi place să merg pe firul sorții, să vedem ce o fi și cum te va surprinde ea,"  a mărturisit Denise Rifai.

Cât despre cântăreț, Denise Rifai are numai cuvinte de lauda la adresa lui și recunoaște că a primit acel inel și îl poarta de fiecare data cu placere, însă a ținut să îl taxeze pe artist spunând că a încercat să își negocieze întrebările roșii cu acel inel, dar tot n-a scapăt.

Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și  Irinel Columbeanu: ”E mult mai importantă decât o relație de iubire”

Ce spune Denise Rifai despre inelul de la Dan Bittman

"Dan Bittman este un invitat la care eu țin foarte mult. Un om fain. Da, mai am inelul de la el și îl port cu drag. În seara asta nu îl am, dar e o întâmplare. De regulă îl port, este finuț, foarte frumos și cu ocazia asta îi mulțumesc.  El a făcut un gest fain atunci, a ales să vină în emisiune cu ceva nou, să își negocieze întrebările. Na, că nu a scăpat de întrebările mele roșii. Noi chiar am făcut o emisiune faină. Mi-ar plăcea să mai vedem un 40 de întrebări doi ani mai târziu, pentru că e un tip mișto, cu un public frumos. E o legendă pentru spațiul public românesc. Eu îl respect foarte mult și îmi e foarte drag.", a declarat Denise Rifai.

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies