ANUNȚUL care afectează milioane de români. Sistemul de pensii se schimbă radical. Dan Barna a făcut anunțul

,
 Sistemul de pensii se schimbă radical
Se schimba sistemul de pensii

Dan Barna a venit cu informații despre reformele pe care Guvernul le are deja pregătite și urmează să fie adoptate. Potrivit vicepremierului, Guvernul a început deja mai multe reforme pe care le-a promis în campania electorală, printre care și cea a pensiilor.


In articol:

Vicepremierul Dan Barna are vești pentru români. Acesta a declarat că Guvernul lucrează deja la mai multe reforme pe care le-a promis în timpul campaniei electorale și urmează să fie adoptate cât de curând.

Se schimbă sistemul de pensii din România 

Dan Barna a precizat că mai multe reforme promise în timpul campaniei electorale și asumate prin programul de guvernare sunt în lucru la Guvern și urmează să intre în legislația din România.

 Sistemul de pensii se schimbă radical
Ce se intampla cu pensiile romanilor

De asemenea, vicepremierul a mai precizat că în câteva săptămâni PNRR-ul va fi avizat de Comisia Europeană. În ceea ce privește reformele, Dan Barna a făcut referire la cea din domeniul pensiilor, în cazul căreia există mai multe variante în discuție.

Acesta a mai declarat că reforma pensiilor prevede și modificări în cazul pensiilor speciale, sperând ca până în luna septembrie aceasta să fie implementată în legislativ.

”Sunt începute foarte multe dintre aceste reforme, sunt grupuri de lucru care au propus deja și în domeniul pensiilor sunt deja câteva variante în discuție în momentul de față, PNRR-ul este trimis la Comisie și în câteva săptămâni vom avea și avizul Comisiei unde avem toate aceste reforme detaliate și vor urmă să se întâmple.

Este un proces anevoios. PNRR-ul vorbește despre reforma pensiilor, în care și pensiile speciale…Am făcut designul reformelor care urmează să fie implementate legislativ, și din septembrie o să treacă și acest super septembrie în care și PNL, și USR, și UDMR au congrese și vom întra într-o logică în care toate aceste inițiative, unele aflate deja în Parlament să rămână realitate legislativă”, a spus Dan Barna, la un post Tv.

 Sistemul de pensii se schimbă radical.
Reforma pensiilor in lucru

Citeste si: Anunț important pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile celor care le primesc pe card

Dan Barna, despre desființarea Secției Speciale

Vecepremierul a vorbit și despre desființarea Secție Speciale, care speră să fie desființată cât mai repede, într-o sesiune extraordinară. De asemenea, a mai precizat că Legile Justiției sunt și ele în discuție.

„E un proces anevoios, dar un proces la care am început să lucrăm. Pentru unele sunt rezultate la nivelul Guvernului și ne așteptăm să dea roade și în Parlament.

Desființarea Secției Speciale sperăm să o desfințăm într-o sesiune extraordinară în următoarele săptămâni, rămân în continuare optimist asupra acestui obiectiv care este foarte clar, asupra căruia nu există diferende foarte mari.

Vor urmă apoi Legile Justiției unde anticipez cam o sesiune, o sesiune și jumătate parlamentară, deci probabil la începutul anului viitor vom avea Legile Justiției trecute de Parlament. Componentă de legislație electorală, acele două tururi despre care am vorbit”, a mai adăugat vicepremierul.

Citeste si: ANUNȚUL care afectează milioane de români! Ce se întâmplă acum cu pensiile

 

Citește-ne pe
Citește și:

Este anunțul momentului în România! Tinerii pot primi 1 miliard de euro pentru investiții

Accidentul PNL din Senat: Alexandru Nazare explică de ce nu a votat certificatul verde la locul de muncă

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Anunț important pentru pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile celor care le primesc pe card

ANUNȚUL care afectează milioane de români! Ce se întâmplă acum cu pensiile

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies