Andrei l-a pus la punct pe Marius, iar Adriana a izbucnit: „Vezi să nu te dau afară!” Urmărește ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D

,
Adriana, concurentă la Puterea Dragostei
Adriana, concurentă la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu va fi deloc liniște la început de săptămână în casa Puterea Dragostei, ci din contră, concurenții vor purta din nou discuții aprinse. Ce urmează în ediția de luni a emisiunii?


In articol:

Certurile sunt la ordinea zilei în casa Puterea Dragostei, băieții și fetele intrând în conflict cu orice ocazie. Eliminarea lui Romeo va fi principalul subiect de discuție la începutul zilei, Adelina fiind foarte deranjată de gestul pe care acesta l-a făcut la finalul Galei de duminică. 

Controverse și replici acide în ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei

Având în vedere legătura pe care a avut-o cu Romeo, Adelina s-ar fi așteptat ca acesta să își ia la revedere de la ea după ce a fost eliminat din competiție, lucru care nu s-a întâmplat. Dacă inițial le-a spus colegilor că și-ar fi dorit să îl urmeze acasă, acum, Adelina este convinsă că ar fi făcut o mare greșeală dacă ar fi luat o astfel de decizie.

„Am zis (n.r că o să plece acasă cu Romeo). Eram foarte redusă mintal dacă plecam acasă, sinceră să fiu. A fost ofticat că a rămas Adelina în casă și a plecat el, nu a fost afectat că nu a plecat cu Adelina.”, va spune Adelina. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 13 iunie 2021–Prima parte- VIDEO. Întrebarea unei concurente l-a pus în dificultate pe Romeo: „Plecăm împreună sau separat?”

Foarte vocală de la prima oră a dimineții, Adelina îl va lua la rost pe Marinescu și îi va

dezvălui acestuia că l-a votat spre eliminare în gala de duminică. Întrebată care au fost motivele care au determinat-o să facă acest lucru, concurenta va da dovadă de sinceritate și îi va spune totul în față: „Eu te-am votat! Care e motivul? Nu te suport!”

Comentariile pe care Marius le va face în ediția de luni a emisiunii vor stârni furia lui Andrei. Cei doi se vor certa, iar în conflictul lor va interveni și Adriana.

Concurenta de la Puterea Dragostei va simți că este de datoria ei să îl apere pe cel care a fost tot timpul atent cu ea, astfel că îl va pune la punct pe Andrei.

Adriana: Gata! Ce faci tu? Vino să o iei pe Aya și dă-i drumul acasă, dacă nu îți convine. 

Andrei: Ia-l de mână că altfel îl iau eu și îl dau afară!

Adriana: Ce faci tu? Vezi să nu te iau eu de mână și să te dau afară! 

Citeste

si: A fost dat afară din emisiune după ce a devenit violent! Cristina Mihaela: „Ieși afară, ieși!” 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 12 iunie 2021–A doua parte- VIDEO. Decizie radicală a unui concurent: „Nu mă interesează prieteniile, vreau o relație...

VIDEO| Angela Merkel: 'UE trebuie să-şi rezolve disputele prin discuţii, nu prin decizii judecătoreşti'

Dezastru pentru Dan Bittman! S-a aflat motivul real pentru care este împotriva restricțiilor și a vaccinării. Informația care îl distruge

Comanici face dezvaluiri socante despre unul dintre colegii sai! "Ar fi casatorit in Italia si are un copil!" Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 11 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Marinescu detonează bomba: "Mă despart de Maria și mă cuplez cu tine?"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies