Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 12 iunie 2021–A doua parte- VIDEO. Decizie radicală a unui concurent: „Nu mă interesează prieteniile, vreau o relație și cam atât!” S-a hotărât să lupte pentru iubire!

,
Discuții între concurenții de la Puterea Dragostei
Discuții între concurenții de la Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Micile conflicte apar frecvent în casa Puterea Dragostei, astfel că și în ediția de sâmbătă a emisiunii, în partea a doua, concurenții își vor reproșa nenumărate lucruri. Urmărește partea a doua a emisiunii Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Cu toate că au ajuns să se cunoască bine și ar fi trebuit ca relațiile dintre ei să se îmbunătățească, băieții și fetele din casa iubirii ajung mai tot timpul să se certe, din diferite motive.

Ce urmează în partea a doua a ediției de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Orgoliile sunt mari în casa Puterea Dragostei, iar cu fiecare zi ce trece, tensiunile sunt tot mai puternice. Fix în momentul în care unele conflicte păreau deja încheiate, concurenții reaprind scandalurile și astfel, aproape că niciodată nu este liniște în casa iubirii.

Concurenții de la Puterea Dragostei au de multe ori păreri diferite în legătură cu anumite subiecte, acesta fiind motivul pentru care iau naștere foarte multe conflicte în cadrul competiției. În partea a doua a ediției de sâmbătă, vor exista din nou disensiuni și se vor încinge spiritele.

Radu și Marinescu vor avea o discuție din care nu vor lipsi atacurile subtile. Radu nu va ezita să îl numească pe Marinescu „măscărici”, moment în care acesta îi va atrage atenția că ar trebui să aibă ceva mai multă grijă la limbajul pe care îl folosește.

Aya va reacționa și ea dur, acuzând o persoană din casa iubirii că are interese ascunse și că nu face decât să îi bage prostii în cap Marianei.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită de cei de acasă și la TV, dar și online. În mediul online, aceasta este disponibilă accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe orice device conectat la o rețea de internet.

Emisiunea matrimonială care a cucerit publicul este difuzată de luni până vineri, de la 11 și 17, iar sâmbăta și duminica de la 16 și 19, aceasta făcând parte din programul TV al postului Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 11 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Marinescu detonează bomba: "Mă despart de Maria și mă cuplez cu tine?"

Cristian Comănici, hotărât să lupte pentru iubire? 

În partea a doua a ediției de sâmbătă a emisiunii Puterea Dragostei, Cristian Comănici va da de înțeles că nu vrea să mai lege prietenii în casa iubirii, ci vrea să își construiască o relație. Concurentul nu va preciza dacă va face din nou eforturi pentru a relua legătura dintre el și Mariana, astfel că rămâne de văzut care vor fi adevăratele intenții ale concurentului.

„Pe mine nu mă interesază prietenii, vreau o relație și cam atât!”, va spune concurentul de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Veste incredibila pentru fanii Puterea dragostei! Bianca Comanici revine in emisiune! Iata ce a declarat fosta concurenta!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de iubit

Hidroelectrica ACUZĂ că prețurile la energie BUBUIE din cauza ecologiștilor: România RISCĂ să rămână în BEZNĂ

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat la muncă în străinătate: „De la 16 ani...”

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 10 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria și Cristian Marinescu, din nou împreună!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies