Adriana face dezvăluiri incredibile despre Alexandru: ”Am niște poze și conversație...” Urmărește o nouă ediție Puterea dragostei vineri, 19 februarie, de la 11:00 și de la 19:00 la Kanal D

,
Adriana face dezvăluiri incredibile
Adriana spune totul despre Alexandru

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc vineri, 19 februarie 2021, la Kanal D.


In articol:

În această ediție a emisiunii Puterea dragostei, Adriana dă cărțile pe față și spune totul despre Alexandru. Ce secret ascunde tânărul și va ieși, în sfârșit, la iveala. Adriana face lumină și spune de față cu toți concurenții ce ascunde Alexandru, dezvăluind că locul lui nu ar trebui să fie în competiție.

”Am niște poze și conversație cu iubita ta de acasă, cum poți să vi tu aici să minți că nu ai iubită acasă, dacă tu ai iubită acasă”, a spus Adriana foarte amuzată.

Alexandru nu s-a lăsat intimidat de mărturisirile Adrianei și a venit cu o replică în spirit de glumă.

”Și eu am cu ea! Și eu am cu ea!”, a spus tânărul, semn că nu neagă că ar avea o perteneră acasă care îl așteaptă.

Concurenții s-au amuzat foarte tare de replica lui Alexandru.

Asta nu este tot, începe momentul dezvăluirilor, Mariana vine și ea cu o nouă descoperire despre Romeo, despre care spune că are o relație cu o fostă concurentă din casa Puterea dragostei.

”Este adevărat că tu încă continui relația ta cu Mihaela în exterior.”, 

a spus Mariana.

Romeo a mărturisit că nu a spus niciodată ca ar avea o relație cu Mihaela, fost concurentă care a fost eliminată de curând.

Romeo are relație acasa?
Mariana face dezvăluiri despre Romeo

Deși Adriana a fost destul de dură în vorbe, însă, Alexandru nu a luat în considerare nimic din ce a spus și a venit la ea cu un buchet imens de trandafiri.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 18 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Alexandra, da cartile pe fata! "Mariana il doreste pe Codrut si Comanici ma doreste pe mine!"

Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei 

După lungi tratative, în care niciunul dintre ei nu au vrut să recunoască dacă formează un cuplu sau nu. De această dată Marinescu și-a luat inima în dinți si a mărturisit în fața tuturor că formează un cuplu cu Maria.

”Acum, să știe toată lumea că eu sunt într-un cuplu cu Maria.”, a

spus Marinescu foarte emoționat.

”Și acum îmi doresc să mă pupi.”, a mai spus acesta. 

Marinecu și Maria sunt împreună
Marinecu și Maria formează un cuplu

După un moment frumos și plin de emoții trebuia să urmeze și un moment al dezvăluirilor. Maria a mărturisit că Mariana încă vorbește cu Rareș și vorbesc în cel mai serios mod, nu ca prieteni, ci ca un viitor cu cuplu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Alexandra, da cartile pe fata! "Mariana il doreste pe Codrut si Comanici ma...

Prognoza pentru următoarele două săptămâni - Cum va fi vremea în prag de sărbători

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 18 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Alexandra, ultimatul pentru Codrut!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. O noua concurenta isi face aparitia in casa iubirii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies