Dezastru în casa Puterea dragostei! Concurenții sunt puși pe șotii. Urmărește o ediție incredibilă joi, 18 februarie, de la 11:00 și de la 17:00 la Kanal D

,

O nouă ediție incredibilă Puterea dragostei are loc joi, 18 februarie, la Kanal D.


In articol:

Concurenții din casa Puterea dragostei sunt puși pe glume în această ediție. Întreaga casă este distrusă de concurenți, aceștea demolează toate lucurile existente în jur. George și Andrei dezmembrează paturile, fetele sunt luate pe sus de către băieți, canapele sunt ridicate, tot ce există pe mese sunt aruncate pe jos.

Un adevărat dezastru se declanșează, iar nimeni nu le poate sta conucrenților în cale. În mare parte, capul rautăților sunt câțiva concurenți, George, Andrei, Andrada și Alexandru.

Între Alexandra și Adriana are loc o discuție tensionată, Alexandra se simte deranjată de vorbele pe care sora ei le-a spus față de un concurent din casă.

”Ori nu ți-ai dat seama de ce ai spus, ori ai vrut să zici...Încetează cu chestiile astea și cu aberațiile astea și nu mai vorbi urât”, i-a spus Alexandra surorii ei.

Adriana ajunge la capătul răbdării și nu mai suportă să treacă cu vederea gesturile lui Cristian Comânici, care mereu găsește câte ceva și îi reproșează.

”Auzi Comănici, dar pentru tine cum e mai bine, că vorbesc nu e bine, că stau degeaba nu e bine, dar ce să fac...”,

a spus Adriana exasperată de atitudinea lui Cristian Comănici, care nu o lasă în pace.

Citeste si: Cristian Comănici detonează bomba: Maria, iubita lui Marinescu, îl place pe el! Urmărește Puterea dragostei luni, 15 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Alexandru, momente incredibile când s-au stins camerele

Mariana a spus totul despre gestul lui Alexandru în momentul în care camerele nu i-au putut filma.

Tânăra i-a mărturisit Cristinei Mihaela că la baie Alexandru a prins momentul că nu se filmează și și-a dat tricolul jos, în timp ce ea era acolo cu o ală concurentă.

”Acolo la baie a văzut că nu se filmează și și-a dat tricolul jos și eram și eu și Aya”, a spus Mariana foarte timorată.

”Am zis sa profit la maximum”, a replicat Alexandru.

Alexandra a făcut lumină în casa Puterea dragostei, aceasta a spus cine pe cine dorește din competiție și nu vrea să recunoască.

”Eu cred că în momentul de față Mariana îl dorește pe Codruț și Comănici mă dorește pe mine”

O discuție aprinsă are loc și între Cazi și Alexandra, acesta spune că tânăra vrea să-i inducă în continuu că nu o place pe Andrada și că nu este potrivită pentru el.

”Eu sunt genul tău de femeie, nu Andrada!”, i-a spus Alexandra.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 februarie 2021 – Prima parte - VIDEO. Meda si Nicos vor sa plece din emisiune!

Alexandru Rafila, despre SCANDALUL cu publicarea datelor privind testarea: 'Dacă postezi niște date care sunt incorecte, e un dilentantism'

Zanni a spus că Ana Porgras nu va fi niciodată iubita lui! Cum a reacționat marea gimnastă și ce a dezvăluit Jador

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela face un anunt uluitor! "Am o filmare cu voi!"

Și-a pierdut tatăl și a trăit o adevărată dramă! Concurenta de la Puterea Dragostei a vorbit despre cel mai trist moment din viața ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies