Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. O noua concurenta isi face aparitia in casa iubirii!

,
Puterea dragostei la Kanal D
O noua concurenta intra in casa Puterea dragostei, spre surprinderea baietilor!

O noua concurenta intra in casa Puterea Dragostei, în partea a doua a ediției de miercuri, 17 februarie 2021. Urmariti Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Saptamana continua in aceeasi atmosfera tensionata in casa Puterea dragostei, unde concurentii declanseaza noi discutii aprinse si chiar conflicte violente, generate de gelozie, orgoliu, invidii si vechi rivalitati.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Daca in prima parte a editiei de miercuri, 17 februarie 2021, a emisiunii Puterea dragostei, atmosfera din casa iubirii a devenit foarte tensionata, deoarece unii dintre concurenti au rabufnit din nou, generand noi conflicte de proportii, in partea a doua tensiunile vor atinge cote alarmante, insa spiritele se mai calmeaza in momentul in care o noua concurenta si va face aparitia in casa baietilor.

Indragita emisiune Puterea dragostei poate fi urmarita atat la TV, pe Kanal D, cat si online, live video pe site-ul Kanal D, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM . Show-ul matrimonial Puterea dragostei face parte din  programul TV al postului Kanal D si poate fi urmărit de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Cazi si Romeo ajung la cutite!

In prima parte a editiei de astazi Puterea dragostei, Nicos si Codrut au ajuns la un pas de se incaiera, dupa un schimb de replici acide, nici in partea a doua e emisiunii spiritele nu se calmeaza ci dimpotriva certurile se intetesc si mai mult intre concurenti.
Cazi lanseaza acuzatii la adresa lui Romeo, spunand raspicat ca sunt foarte mulți mincinoși în casa Puterea dragostei, care obisnuiesc joace la mai multe capete, doar de dragul de a fi in prim plan.

"Îi iei mereu apărarea lui Codruț, chiar dacă n-au dreptate câteodată, că nu poți să ai drepate în emisiunea aia mereu, nu există om care să aibă dreptate de la început până la sfârșit. Nu suport mincinoșii, săgeată, sclav, în toate felurle îl faci și afară îl iei și-l pupi, Marinescu și din alea.", spune Romeo.

"Păi tu ești ala care decade și cu amândouă brigăzile, vrei să te mint."

, ii raspunde Cazi lui Romeo.

Spiritele se incing din nou spre finalul editiei de astazi in casa Puterea dragostei, cand intre Andrei si Marinescu izbucneste o cearta apriga. Totul pleaca de la un schimb de replici dure cei doi concurenti, care isi aduc reprosuri de tot felul. Marinescu il prezice lui Andrei ca va pleca acasa cat mai curand, fapt ce il infurie peste masura pe cel mai nou concurent din casa iubirii.

Cearta aparent banala dintre cei doi va degenera si vor ajunge in pragul unei altercatii violente. Colegii lor vor interveni rapid pentru a aplana conflictul.

"Eu daca plec de aici, tu vei ajunge la spital!", ii spune Andrei lui Marinescu.

Puterea dragostei la Kanal D
Andrei si Marinescu ajung la cutite!

Surpriza de proportii la Puterea dragostei! O noua concurenta intră în casa iubirii!

Dupa multe certuri si jigniri grave, spiritele se mai calmeaza atunci cand o noua concurenta isi va face aparitia in casa Puterea dragostei. Băieții par foarte încântați de prezența ei la prima vedere. Seya, noua concurenta care va intra în casă în ediția de astazi, il va lua la dans pe Cazi, spre surprinderea tuturor.

Puterea dragostei la Kanal D
O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei!

Aflați ce reactii se vor starni in casa baietilor la venirea noii concurente si ce se va intampla, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei de la ora 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 17 februarie 2021 – Prima parte- VIDEO. Meda si Nicos vor sa plece din emisiune!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marți, 16 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela face un anunt uluitor! "Am o filmare cu voi!"

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 17 februarie 2021 – Prima parte - VIDEO. Meda si Nicos vor sa plece din emisiune!

Parchetul București preia CAZUL morților de la Victor Babeș

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Bătaie în casa Puterea dragostei! Urmărește o ediție incendiară miercuri, 17 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 16 februarie 2021– A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela face un anunt uluitor! "Am o filmare cu voi!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies