Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 13 iunie 2021–Prima parte- VIDEO. Întrebarea unei concurente l-a pus în dificultate pe Romeo: „Plecăm împreună sau separat?”

,
Romeo, concurent la Puterea Dragostei
Romeo, concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ultima zi a săptămânii, în casa Puterea Dragostei emoțiile sunt uriașe. Este momentul Galei, concurenții votează și se fac eliminări. Poți vedea emisiunea de duminică și Live Video Online pe kanald.ro.


In articol:

Dacă este duminică, atunci concurenții din casa Puterea Dragostei se pregătesc de Gală. Este momentul în care fiecare trebuie să fie asumat, să spună ceea ce crede și să își argumenteze anumite ieșiri sau afirmații făcute în săptămâna ce este pe cale să se încheie. 

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Galele Puterea Dragostei sunt difuzate în fiecare duminică, iar cei de acasă s-au obișnuit ca în cadrul lor, concurenții să își exprime punctul de vedere, cu calm sau într-un mod exploziv, în funcție de situație. În Gala din această duminică urmează să fie discutate problemele din această săptămână, ce a mers bine, ce a mers mai puțin bine, dar și ce ar fi putut face concurenții pentru a nu mai da naștere unor conflicte puternice.

În Gala din această duminică, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, urmează să anunțe favoritul săptămânii, cel care va primi cecul în valoare de 1500 de euro și titlul de lider suprem în casa iubirii. Mai mult, concurenții vor vota și vor propune spre eliminare un concurent și o concurentă din casa iubirii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 11 iunie 2021 – A doua parte- VIDEO. Marinescu detonează bomba: "Mă despart de Maria și mă cuplez cu tine?"

Nu vor lipsi strategiile, iar tensiunile vor fi, la

fel ca de fiecare dată, la cote înalte. În prima parte a emisiunii, Adelina va fi foarte directă și îi va adresa o întrebare lui Romeo: „Plecăm împreună sau separat?” Concurentul va rămâne fără cuvinte preț de câteva clipe, după care îi va spune Adelinei că a greșit emisiunea.

Evident, din gala de duminică nu vor lipsi ieșirile nervoase. Fiind o fire vulcanică, Radu nu își va controla ieșirile și va lovi cu piciorul mobilierul, moment în care Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, îl va da afară pe concurent. 

Nu rata emsiunea Puterea Dragostei de duminică, difuzată la Kanal D de la 16 și 19. Ediția poate fi urmărită și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  . Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D, are o mulțime de fani, aceasta fiind difuzată zilnic, de luni până vineri, de la 11 și 17, iar în weekend de la 16 și 19. 

Tenisuni între Marinescu și Radu în gala Puterea Dragostei de duminică

De cele mai multe ori, Marinescu și Radu ajung să aibă discuții în contradictoriu la Puterea Dragostei, între cei doi existând o rivalitate. Radu îi va spune lui Marinescu că, din atitudinea lui, se pare că îi este teamă că acesta i-ar putea lua locul și ar putea fi mai votat decât el.

Radu: Îi e frică să nu îi iau locul, scurt pe doi.

Marinescu: Uite, îți dau locul meu!

Radu: Mie îmi e să nu îți iau locul ăla din față!

Citeste si: Aya arunca bomba! "Daca nu e filmat, omul n-o pupa ca ii e scarba de ea!" Ce detalii socante ies la iveala despre Maria si Marinescu?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Andrei da cartile pe fata si incearca sa-i arate Mariei adevarata fata a lui Marinescu! "Nu vezi ca te umileste in fiecare zi?" Aflati ce reactii se vor isca in casa...

ÎNFIORĂTOR Un bărbat a făcut un accident și le-a spus medicilor că și-a ucis, acasă, soția și fiul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 10 iunie 2021 – Prima parte - VIDEO. Maria și Cristian Marinescu, din nou împreună!

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 9 iunie 2021 – A doua parte - VIDEO. Maria acuză concurenți că au cumpărat voturi!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies