Andreea Raicu, invitată duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 apr 2023, 01:11

Andreea Raicu este invitata ediției de duminică, 30 aprilie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Andreea Raicu a intrat în lumina reflectoarelor prin activitatea de model și s-a  făcut rapid remarcată; a câștigat premiul „Best Elegance” al concursului de frumusețe „Elite Model Look”, organizat la  Seul, Coreea de Sud. Porțile televiziunii s-au deschis în fața charismei Andreei Raicu, iar numele său se leagă de două emisiuni importante în memoria colectivă, “BigBrother” și “Megastar”, pe care vedeta le-a moderat.

Andreea Raicu, invitată duminică, de la ora 22:30, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Andreea Raicu este un adevărat  fashion icon  și a obținut mai multe titluri de Cea mai elegantă vedetă feminină din România.

Citește și: Andreea Raicu, "detoxifiere" de tehnologie, în vacanța din Thailanda! "El, când stă cu mine în pat, nu stă pe telefon"

În prezent, are propria afacere cu colecții vestimentare, care se bucură de apreciere. În copilărie, își dorea să devină psiholog, iar în prezent ține cursuri de mindfulness. În

emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” publicul o va redescoperi pe Andreea Raicu, femeia puternică pentru care seriozitatea, echilibrul și empatia reprezintă cheia succesului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 “De ce a căzut în depresie o femeie care avea totul?”, “Cât timp ați fost <sclava> photoshop-ului?”, “Cât ați cheltuit ca să fiți acceptată?”, “Cum v-a afectat faptul că tata v-a umilit?”, “Cât de des v-ați folosit de lacrimi?”, “Vă mai pierdeți ușor capul în amor?”, “Cât de mult v-a plăcut Vama Veche?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Andreea Raicu va trebui să răspundă în ediția de duminică, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: Andreea Raicu s-a iubit de-a lungul timpului cu bărbați celebri din România, dar niciodată nu a ajuns la altar. Care este motivul pentru care vedeta nu crede în căsătorie