Andreea Raicu, pregătită să devină mamă: ”Sper cât mai curând...” Ce sfat i-ar da vedeta copilului ei

Author: Ana Dinu
Andreea Raicu, despre primul copil
Sursa: Instagram

Andreea Raicu este pregătită, în sfârșit, să devină mamă. Vedeta de televiziune se gândește serios să-și întemeieze o familie.

Andreea Raicu se declară pregătită să devină mamă, ba chiar, le-a spus fanilor din mediul online ce sfat i-ar da copilului ei.

Vedeta de televiziune se gândește serios să-și întemeieze o familie.

Andreea Raicu, mamă pentru prima dată?

Șatena este foarte activă pe rețelele de socializare și ține în permaneță legătura cu urmăritorii săi, cu care are o relație strânsă. Recent, un internaut a întrebat-o ce sfaturi i-ar da fiicei ei, dacă ar fi mamă, vedeta a rupt tăcerea și a dezvăluit că își dorește să aducă pe lume un copil cât mai curând.

Citeste si: Andreea Raicu și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare! Cum arată vedeta fără machiaj

Fanii vedetei au rămas uimiți de vestea pe care aceasta le-a dat-o, ba mai mult, Andreea a precizat că i-ar placea să aibă o fetiță, chiar are câteva sfaturi pregatite pentru ea.

"Sper să am cât mai curând.

Să se iubească și să trăiască viața în funcție dorințele și nevoile sale. Să pună limite și să renunțe la tot ce îi aduce nefericire.

Să aibă curajul să meargă după ce își dorește. Să experimenteze și să își dea voie să greșească. Să fie generoasă și să iubească oamenii. Și încă multe alte lucruri pe care eu nu le-am știut.", a

transmis fostul model, pe contul ei personal de Instagram.

Andreea Raicu, o nou percepție despre relații

Vedeta a mărturisit că dorința de a avea un copil nu este foarte veche, pentru că în urmă cu câțiva ani nici nu lua în calcul acest lucru.

Andreea Raicu a dezvăluit că vede acum relațiile cu alți ochi și se gândește serios să-și întemeieze o familie. Deși excludea cu orice preț să devină mamă, se pare că șatena și-a schimbat percepția și își dorește mai mult ca oricând să aibă un copil.

"Dacă m-ai fi întrebat acest lucru în urmă cu câțiva ani, aș fi spus clar nu. Am început să văd viața și relațiile într-un mod diferit. Bineînțeles că vreau o familie fericită, dar căsătoria nu îți garantează asta", a mai adăugat vedeta, pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Andreea Raicu, apariție incendiară pe Internet! Vedeta a pozat topless la 44 de ani

 

 

 

EL este iubitul Simonei Halep: milionarul o insoteste si la antrenamente

 

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies