Andreea Pirui și Marius sunt în pragul despărțirii: "Nu vreau să mai pierd timpul..."

Andreea Pirui și Marius sunt în pragul despărțirii. Susținătorii lor se așteptau la o nuntă, dar problemele dintre ei par să nu își mai găsească rezolvarea.


In articol:

Andreea Pirui și Marius sunt în pragul despărțirii. Toți concurenții au observat că Andreea Pirui este foarte tăcută și supărată, ba chiar a lipsit puțin din emisiune, iar situația a stârnit controverse, având în vedere că Marius și Andreea Pirui nu au fost surprinși certându-se. Ce s-a întâmplat în realitate?

Andreea Pirui și Marius sunt în pragul despărțirii: "Nu vreau să mai pierd timpul..."

Tristețea se citește pe chipul ei, a fost surprinsă plângând, iar când Andreea Mantea a întrebat-o ce se întâmplă cu ea, Andreea Pirui a dezvăluit totul. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a mărturisit că între ea și Marius lucurile nu sunt roz și că o discuție legată de viitor a întristat-o foarte tare.

Andreea Pirui: Am avut niște discuții cu el aseară, despre noi. Dacă nu se mai poate, fiecare pe drumul lui. Suntem oameni maturi, nu putem să ne jucăm ca la 20 de ani, nu pot să pierd timpul. Nu am pierdut timpul, dar nu vreau să îl mai pierd. (...). Am zis în repetate rânduri, noi nu vrem gagicăreală, noi vrem altceva. Și el a vrut și cred că vrea. Din ce spune cred că vrea, doar nu își pierdea timpul, mă gândesc. Am avut o relație, am pierdut atâția ani, eu nu aș mai pierde timpul.

Citeste si: Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Totul a plecat de la accidentul lui, cu dintii! S-a legat de caracterul ei!

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie: "Te bat eu, nu pun pe nimeni!" De la ce a pornit totul?

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie. Spiritele s-au încins din nou în emisiune, iar Andreea Pirui a amenințat-o pe Ella. De ce s-au certat cele două?

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie. Ella face ce face și reușește să stârnească din nou furia celorlalte concurente din casă. După ce Daiana a folosit violența pentru a-și impune punctul de vedere, acum a venit rândul Andreei Pirui să o amenințe cu bătaia pe Ella.

Ella este concurenta care, de când a intrat în casă, a dat naștere foarte multor conflicte, cel mai important de până acum fiind cel cu Daiana. În timp ce între cele două tensiunile s-au mai calmat, acum, Ella este din nou în mijlocul unui scandal, de această dată cu Andreea Pirui. Cele două au ajuns să se certe după ce Ella a acuzat-o pe Andreea Pirui că i-ar fi luat apărarea Daianei atunci când aceasta a lovit-o. 

Citește continuarea aici.

Citeste si: Acuzatii grave la adresa Andreei Pirui! Se foloseste blonda de Ramona ca sa ii desparta pe Livian si Bianca?

Andreea Pirui și Marius sunt în pragul despărțirii. Ce spune Marius despre această situație?

Andreea Pirui și Marius par să nu gândească la fel în ceea ce privește viitorul lor împreună, asta dacă ar fi să judecăm după spusele Andreei. Se pare că între cei doi a avut loc o discuție care a pus-o serios pe gânduri pe concurenta de la "Puterea Dragostei". Deși i s-a cerut să lămurească lucrurile, Marius a refuzat să facă acest lucru, spunând că nu vrea să discute despre acest subiect.

Andreea Pirui și Marius sunt în pragul despărțirii. Cu toate că nu au anunțat oficial că relația lor s-a terminat, cei doi sunt foarte distanți și se pare că au ajuns într-un punct critic al poveștii lor de iubire.

Citeste si: Puterea Dragostei 16 iunie: Andreea Pirui rupe tăcerea despre relația lui Livian cu Renata: „Vrei să-ți spun cu cine o înșeli tu pe domnișoara?”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate