"Am suferit ingrozitor de cand a murit nasa. Catalin a gresit enorm!" Mariana Moculescu este devastata

Pentru cei ce nu știu, Zina Dumitrescu și fostul soț, Costin, au fost nași de cununie pentru Mariana Moculescu și Horia Moculescu, dar și nași de botez pentru Nidia, fiica familiei Moculescu.


In articol:

Zina Dumitrescu și Costin, soțul ei, au fost nu numai nașii de botez ai Nidiei, fiica mea, ci și nașii mei de cununie, la nunta cu Horia Moculescu. În 1989 toți îmi spuneau că voi naște un băiețel, inclusiv medicul. Singura care a zis că voi naște o fetiță a fost Zina. De aceea am ales-o ca nașă!”, a declarat Mariana Moculescu pentru click.ro.

Citeste si: Zina Dumitrescu: "Curios, toti sotii mei au facut infarct". Viata Mamei Zina povestita chiar de ea

Citeste si: Marina Almasan A SPUS ADEVARUL despre relatia dintre fiul Zinei si Botezatu: „Nu odata l-am surprins pe Catalinul Zinei, cel oficial, uitandu-se..”

Citeste si: Ce avere are Zina Dumitrescu și cui îi rămâne de fapt, după moarte

Vezi cele mai hot stiri kanal d

După decizia luată de Cătălin de a-și incinera mama, Mariana Moculescu a spus că fiul nașei sale a făcut un gest păgân:

„Am suferit îngrozitor în aceste zile de când am aflat că a murit nașa. A fost o depresie. Cătălin nu are nici un strop de iubire sau de respect pentru cea care i-a dăruit viață și l-a făcut un bărbat frumos. În ultima instanță, îi urez să apuce și el vârsta mamei sale și să aibă șansa de a fi înmormântat creștinește. Cătălin a greșit! Enorm! Nu are credință, nu e creștin. A făcut un gest păgân”.

Vezi kanal d live

sursa: evzmonden.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate