Marina Almasan A SPUS ADEVARUL despre relatia dintre fiul Zinei si Botezatu: „Nu odata l-am surprins pe Catalinul Zinei, cel oficial, uitandu-se..”

Fosta colaboratoare a Zinei a spus tot despre tipul de relatie dintre fiul acesteia si Catalin Botezatu.Astfel, prezentatoarea TVR, Marina Almasan, a scris pe femeide10.ro un text in care a vorbit despre mama Zina dar si despre relatia dintre fiul ei natural, si fiul ei „adoptiv”.

Marina Almasan, adevarul despre relatia dintre fiul Zinei si Botezatu

„Când am cunoscut-o pe Zina eram deja mamă. Fetița mea era mică-mică, baiatul Zinei era deja adolescent, se amesteca deseori printre manechinele care prezentau săptămânal moda, în emisiunea mea.

Citeste si: EXCLUSIV: PRIMA REACTIE a lui Catalin Botezatu dupa ce a aflat ca Zina Dumitrescu a murit

Era chipeș, aducea cu Elvis Presley și specula puțin această asemanare. Zina părea a fi mândră de el, deși relația lor mi-a părut întotdeauna destul de rece. Parcă o fracturase cineva, în trecut, iar atunci, de dragul aparențelor, se străduiau s-o țină vie.

zina si fiul

Și mă mai frapase un lucru : Zina îl prezenta mereu pe Catălin (ce ironie a sorții, tot Cătălin!) Botezatu – si nu se sfia s-o facă și public – ca fiind ”băiatul meu”. E știută relația lor extraordinară și de admirat.

zina si bote

Nu odată l-am surprins pe Cătălinul Zinei – cel oficial – uitându-se la celălalt cu o privire nu foarte prietenoasă. Un amestec de ură, parcă, și adâncă tristețe, dacă stau acum să analizez.

Citeste si: Cum a murit Zina Dumitrescu si ce a facut in ultima zi de viata. Care era numele real al mamei Zina

Pe atunci doar mă gandeam , rudimentar : „Ce chestie, pe amandoi îi cheamă Cătălin, iar Zina pare să-l iubească mai mult pe cel care nu e al ei! uitându-se la celălalt cu o privire nu foarte prietenoasă”

zina fiul si bote

Ce-o fi fost în sufletul lui Cătălin Negreanu, văzând cum mama sa îl înfășoară în dragostea, atenția și grija sa, pe acel băiat „străin”, de aceeași vârstă cu al ei natural, dar cu care nu are nicio legătură de sânge, reducându-i, până la urmă, adevăratului său fiu din cota de iubire și atenție.

Peste această frustrare, acumulată în timp, cu siguranță s-a suprapus cea a absenței mamei de lângă tine, atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea. Este handicapul cu care cresc toti copii persoanelor publice, ai acelor părinți care nu aparțin numai familiei lor, ci întregii societăți.

Anii au trecut. Catălin Negreanu a crescut, așa cum a crescut: cu o mamă celebră, care cu siguranța l-a iubit foarte mult, dar care nu a avut prea mult timp să i-o arate, pentru că a trebuit sa fie mereu în altă parte.

Și a mai crescut cu imaginea acelui „Cătălin”, „frate vitreg”, care era mereu în umbra mamei sale, numind-o peste tot, demonstrativ, „mama Zina”… Probabil că, esuată într-o singurătate nemeritată, Zina și-a constientizat, mult prea târziu, greșelile vieții. Cine nu le face? -vă întreb.

Citeste cele mai hot stiri kanal d

Iar legat de ultimul său gest, cel al momentului strict al înmormântării (care i-a adus și oprobiul public decisiv), ma tem că, în acele momente, Cătălin a gândit așa : „Măcar moartă, mama va fi a mea. Căci toată viața VOI mi-ați confiscat-o!” a spus Marina Almasan, potrivit Libertatea.

marina si zina

Vezi kanal d live

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate