EXCLUSIV: PRIMA REACTIE a lui Catalin Botezatu dupa ce a aflat ca Zina Dumitrescu a murit

Author: Bogdan Mihai

Catalin Botezatu este daramat de vestea mortii Zinei Dumitrescu.

Intr-o reactie exclusiva pentru kanald.ro, celebrul designer s-a declarat profund marcat de trecerea in nefiinta a Zinei Dumitrescu.

"Efectiv nu pot sa reactionez la aceasta veste! Am aflat acum o ora, o ora si ceva! Mai intai mi s-a spus ca este la spital si se incearca resuscitarea. Apoi un ziarist mi-a spus ca s-a declarat decesul!

"Cuvintele cred ca sunt de prisos! Chiar nu stiu ce sa spun! Nu am cuvinte sa ma exprim pentru pierderea pe care o avem cu totii! Pentru suferinta pe care mi-a provocat-o aceasta veste!

ASCULTA AICI DECLARATIA LUI CATALIN BOTEZATU

"Lasand la o parte ce e Zina pentru mine, a fost un exemplu, a fost o mama, o mama nu neaparat naturala, ci o mama care avea multi copii!

"Ea a fost cea care a fost alaturi acelei generatii de modele, de oameni care mai tarziu au devenit designeri celebri, sefi de agentii sau femei si barbati de afaceri celebri!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

|Nu imi gasesc cuvintele! Sunt de prisos! Tot ce pot sa spun este ca imi va fi greu de acum incolo sa vorbesc de mama Zina la trecut!", a spus Catalin Botezatu.

Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani

Lumea modei din Romania este in doliu: celebra Zina Dumitrescu a murit la varsta de 82 de ani.

Celebra creatoare de moda Zina Dumitrescu a incetat din viata astazi la azilul la care era internata.

Starea de sanatate a Zinei Dumitrescu s-a deteriorat in ultima perioada. Mama Zina slabise foarte mult si manca din ce in ce mai putin, iar chipul ei era transfigurat.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!