Ce avere are Zina Dumitrescu și cui îi rămâne de fapt, după moarte

Author: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 03:25

Ce avere are Zina Dumitrescu și cui îi rămâne. Zina Dumitrescu a murit ieri, la vârsta de 82 de ani. Nu și-a făcut niciun testament.

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu, ”Mama Modei Românești”, a murit joi, 28 martie, în camera de la azilul de bătrâni din Ghermănești, iar acum mulți se întreabă ce se va întâmpla cu averea acesteia, cine o va moșteni, având în vedere că, în trecut s-a spus că unicul ei fiu, Cătălin Negreanu, ar fi fost dezmoștenit deoarece nu și-ar fi achitat obligațiile față de mama sa și nici nu a vizitat-o ani la rând.

Fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu

”Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a mărturisit, pentru Libertatea Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Video Zina Dumitrescu si Amza Pelea, relatie nebanuita! Era SUPERBA in tinerete, nici nu e de mirare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cine este fiul Zinei Dumitrescu, care a internat-o la azil și nu a vizitat-o ani la rând

Zina Dumitrescu avere

Zina Dumitrescu și-a petrecut ultimii ani din viață la un azil de lux, unde fusese lăsată de fiul ei, pentru că ”nu știa cum să țină situația sub control”. Cât despre avere, ”Mama Zina” ar fi deținut un apartament, mai multe terenuri, bijuterii scumpe, blănuri și alte obiecte de valoare. De asemenea, creatoarea de modă mai avea un apartament pe Calea 13 Septembrie și alte câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei, terenuri pe care fiul său a încercat să le vândă.

Citeste cele mai hot stiri kanal d

”Din ce știu, un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut vinde nimic, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte”, a mai spus Ion Cassian, potrivit aceleiași surse. Pe lângă veniturile adunate de-a lungul carierei sale, vedeta provenea intr-o familie înstărită.

Tatăl creatoarei fusese comandant în garda regală, iar bunica din partea acestuia a fost contesă poloneză.

”Nu a lăsat niciun testament”

Deși se simțea foarte rău în ultimele luni, fosta creatoare Zina Dumitrescu nu-și făcuse niciun testament. Mai mult, se crede că averea ar fi fost risipită deja de unica sa rudă de sânge, încă din primii doi ani de când a fost dusă la azil: ”Nu știu să existe vreun testament.

Nici nu avea de ce să-și facă. Fiul său e unicul moștenitor”, a declarat Cassian, potrivit Libertatea.ro.

Vezi programul kanal d pentru acest weekend

sursa: a1.ro

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!