Zina Dumitrescu: "Curios, toti sotii mei au facut infarct". Viata Mamei Zina povestita chiar de ea

Author: L.S.

Zina Dimitrescu a avut o viata tumultoasa, insa mama modei romanesti a trait cu demnitate tot ce i s-a intamplat, cu o determinare uluitoare

Zina Dumitrescu si-a castigat in timp si cu multa munca renumele de "mama modei romanesti". Zenobia, originara din Basarabia, a debutat ca si manechin in urma cu mai bine de 50 de ani, apoi a semnat nenumarate colectii si a luat parte la prezentari de moda pe intreg mapamondul.

Dupa moartea ei, atentia publicului s-a indreptat catre detalii din viata ei pe care Zina nu le-a ascuns, dar care au ramas in umbra.

Citeste si: Marina Almasan A SPUS ADEVARUL despre relatia dintre fiul Zinei si Botezatu: „Nu odata l-am surprins pe Catalinul Zinei, cel oficial, uitandu-se..”

Insa viata Mamei Zina chiar bate orice film, insa ea a trait ca noi toti, cu bucurii si cu greutati, cu satisfactii si cu regrete.

Mama zina era foarte curtata de barbati, dar s-a casatorit la 30 de ani.

"Prima data cred ca aveam vreo 16 ani si era un grec, student la medicina. A fost frumos! Cum poate sa fie o relatie de iubire la 16 ani?", spunea Zina Dumitrescu intr-un interviu pe care l-a acordat de la azilul in care si-a trait ultimii ani de viata.

Citeste si: Cum a murit Zina Dumitrescu si ce a facut in ultima zi de viata. Care era numele real al mamei Zina

"Cel mai mult il regret pe academicianul Constantin Dumitrescu, cu care, intr-adevar eram foarte fericita. Pe primul sot l-am cunoscut la o prietena de-a mea si m-a cunoscut cu flori si telefoane, cum face orice barbat care place o femeie. La 30 de ani am ramas insarcinata! Am un baiat de care sunt foarte mandra. La 5-6 ani, a decedat, dar, din fericire am ramas cu baiatul. Trebuia sa traiesc pentru copil", a spus mama Zina.


"Curios este ca toti sotii mei au facut infarct, curios", spunea mama Zina

Vezi cele mai hot stiri kanal d

" Fiul meu vorbeste cinci limbi straine, a facut si o facultate in Elvetia si este directorul unei mari firme de publicitate", a spus cu mandrie Zina Dumitrescu, intr-un inerviu televizat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

" N-am ramas insarcinata cu ceilalti soti ai mei, nu a fost sa fie. Mi-as mai fi dorit un copil, mi-as fi dorit o fata."

Zina avea o urma de regret pentru ca toate cele trei casnicii au venit una dupa alta si nu a avut nicio perioada in care sa fie singura si sa respire, asa cum spunea ea.

"Cel mai romantic a fost ultimul sot: imi aducea mereu flori si imi spunea Zinuta, iubita mea", a marturisit Zina Dumitrescu

Zina a facut facultatea de Teatru si Drept, dar a ajuns sa faca moda pentru ca ea era cea care facea costumele pentru piesele de teatru, cand era studenta.

"Cel mai mult in viata mi-a placut sa fiu iubita si apreciata, asta mi-am dorit cel mai mult", spunea Zina Dumitrescu

Vezi kanal d live

 

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!