Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România! ”O abandonase într-un cămin!”

Author: L.S.
Actualizat: 21 aug 2021, 21:55

Adriana Iliescu, cunoscută drept cea mai bătrână mamă din România, are o poveste de viață plină de dezamăgiri și greutăți.

De altfel, cea mai grea perioadă a fost înainte de a-și naște fiica, pe Eliza.

După multă așteptare, rămasă fără speranța că poate avea vreodată un copil, a vrut să adope o fetiță.

Cum a ajuns Adriana Iliescu să fie cea mai bătrână mamă din România

Când demersul era pus la punct, aproape de final, visul său s-a ruinat, căci mama naturală a copilului a refuzat în fața instanței să dea copilul spre adopție. Mai multe detalii despre momentul chinuitor pentru Adriana Iliescu a spus o persoană apropiată ei.

„Visul de a fi mamă ar fi putut fi împlinit până la urmă și printr-o adopție, lucru pe care îl mai încercase între timp.

Citeste si: Cele mai puternice rugăciuni pe care Papa Ioan Paul al II-lea le spunea. 14 ani de la moartea acestuia

Găsise o fetiță la unul dintre căminele Bucureștiului, dar actele nu au fost finalizate pentru că mama naturală a venit în fața instanței și a declarat că nu vrea s-o dea spre adopție.

Nu a contat faptul că a abandonat-o într-un cămin sau că s-a prezentat duhnind a alcool, după cum povestește Adriana”, a declarat, în urmă cu câțiva ani, un apropiat al femeii.

Citeste si: Scade vârsta de pensionare: s-a votat! Mii de români sunt vizați

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citeste si: Schimbare majoră în educație! Câte clase sunt acum obligatorii și ce examene noi vor avea de susținut elevii

Fosta profesoară a devenit mamă prin fertilizare

Fosta profesoară universitară a uluit toată țara pe data de 16 ianuarie 2005, când i-a dat naștere micuței Eliza, având la acea vreme 66 de ani. Dorința Adrianei Iliescu a venit după mulți ani de singurătate și așteptare, așa că a decis să apeleze la fertilizare pentru a avea un copil.

Așadar, mama reală a fetiței nu este Adriana, ea fiind doar purtătoare a embrionului care a fost implantat pentru a putea avea o sarcină, chiar dacă se afla deja în stadiul menopauzei. Ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi, iar acest lucru o face pe Adriana mamă purtătoare. Din nefericire, 2 embrioni s-au oprit în evoluție, astfel că doar unul avea să îi aducă zâmbetul pe buze fostei profesoare.

Vezi cele mai hot stiri kanal d

Adriana Iliescu, la un pas de a fi excutată silit! Ce s-ar întâmpla cu moștenirea fiicei sale, Eliza?

Eliza a avut la naștere 1,45 kg și a ramas în spital aproximativ două luni. Maternitatea Giulești a fost martora momentului unic în România în 2005, nașterea Elizei. Adriana Iliescu este în continuare cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă, dând naștere fetiței la o vârstă înaintată, dar nu este mama naturală a Elizei Maria Bogdana.

Vezi kanal d live

sursa: fanatik.ro