Alin și Andreea, în prag de eliminare. Ionuț va decide cine părăsește Casa Iubirii. O ediție incendiară, mâine, 4 decembrie

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 dec 2022, 08:43

Alin și Andreea, în prag de eliminare. Ionuț va decide cine părăsește Casa Iubirii. O ediție incendiară, mâine, 4 decembrie

Sursa: Captură video

Alin sau Andreea urmează să părăsească emisiunea „Casa Iubirii”. Situația se complică și mai tare, deoarece Ionuț va trebui să aleagă cine va pleca acasă.

Se anunță o ediție incendiară în Casa Iubirii. Andreea și Alin sunt la doar un pas de eliminare, dar ultimul cuvânt îl va avea Ionuț.

Andreea și Alin pot pleca acasă. Pe cine va alege Ionuț

„Voi veți hotărî cine va părăsi Casa Iubirii ”, au fost cuvintele cu care Andreea Mantea a dat naștere unei situații tensionate.

Alin a primit șase voturi spre eliminare, iar Andreea are cinci voturi. Prin urmare, Andreea Mantea anunță că Alin este cel care părăsește Casa Iubirii. Bianca a izbucnit în lacrimi, iar colegele ei încearcă să o liniștească.

Citește și: Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

„Dar, astăzi, avem nevoie de cuvântul lui Ionuț, care este lider în casa băieților. Ai șansa să îl salvezi, dat asta înseamnă că va pleca Andreea”, a mai spus Andreea Mantea.

Concurenții propuși la eliminare și partenerii sunt în lacrimi

Andreea este și ea în lacrimi, în timp ce Alin abia dacă mai schițează vreun gest, neștiind dacă drumul lui în Casa Iubirii va mai continua sau nu.

În tot acest timp, Emanuel speră ca Andreea să nu părăsească emisiunea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Doamne, ce joc!”, a afirmat Radu, care nu și-a putut controla reacțiile, fiind extrem de șocat de vestea dată de Andreea Mantea.

„Hai acolo, la Bianca! Să vedem ce facem”, spune Ionuț.

Citește și: Exclusiv! Întorsătură de situație! Maria a rămas în Spania chiar dacă s-a desparțit de George: "Nu am simțit că a fost lângă mine"

„Frate, eu nu pot”, a spus și Emanuel, tulburat de cele întâmplate.

„Păi da, dar uită-te și la ea, uită-te și la tine, uită-te și la băiatul ăla care e acolo și e și Andreea! Nu știu ce să fac.

Efectiv, nu știu ce să fac”, a mai spus Ionuț.

Citește și: Exclusiv! Primele dezvăluiri ale lui Cristian după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "M-am gândit că am fost folosit, dar într-un fel, mi-a plăcut de ea!"