Exclusiv! Bianca își alege ținte. Daca îi zice să stea în cap, va sta! Costi face dezvăluiri despre concurenții de la Casa Iubirii

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 nov 2022, 08:36

Bianca, manipulatoare in ochii lui Costi

Sursa: Captură YouTube

Costi, fostul concurent de la Casa Iubirii, si-a caracterizat fostii colegi, in special colegele si cu unele a fost chia nemilos.

Daca Kinga este una dintre preferatele lui la același nivel cu Natalia, se pare că o alta concurenta se afla la polul opus în inima lui Costi și spune pentru Culisele Iubirii despre Bianca că este omul interesului. Nu este prima data când un fost concurent spune acest lucru despre actuala partenera a lui Alin, însă același fost concurent dezvăluie faptul că totodată este fascinat de puterea ei de a manipula bărbații.

Costi, fascinat de inteligenta Biancai de la Casa Iubirii

Citește și: Exclusiv! Costi, dezvăluiri despre pasiunea Kingai pentru Radu: "De la casting, era posesivă. Voia să-l sărute atunci acolo"

"Eu nu prea mă mai uit la emisiune, însă m-am uitat la secvențe pe Instagram. Sper să nu aibă soarta lui Adrian. Bianca este foarte inteligenta, am spus și atunci, îl manipula pe Adrian și face ce vrea din el.

Își alege ținte din acestea. Daca Bianca îi zice să stea în cap, Alin o să stea în cap, din ce am văzut. Mie îmi place de Bianca, e o fire foarte inteligenta. Are arta manipulării. Știe cum să joace. Nu o cunosc pe ea că om în afara filmările. Daca vorbesc de Ionut, eu stiu cum e și în afara
, a dezvăluit Costi. 

Cât despre Kinga, Costi spune că este o păpușă în miniatura și că mereu a preferat-o, însă știe că este foarte atașată de Radu.

Eliminarea concurentei de la Casa Iubirii a venit că un soc pentru mulți dintre concurenții din show-ul matrimonial, dar și pentru foști concurenți, mai ales bărbați care au participat și care își doreau o relație cu ea. Însă, de fiecare data, atenția și inima Kingai s-a îndreptat spre Radu.

Mai nou, fosta concurenta originara din Bistriță, s-a mutat la București. Cel care pare foarte incantat de aceste noi planuri ale Kingai este nimeni altul decât Costi care o place foarte mult, însă mai știe că fosta concurenta mai mereu a fost topita după Radu și asta încă de la casting.

Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

Kinga este șmecherită, le are pe toate. E că o păpușă în miniatura. Mereu ea mi-a spus Costi fortza. Mi-a plăcut de Natalia, apoi. Ea e în Italia, eu în Romania. Am mai comunicat cu ea, a dezvăluit Costi.

 

 


Cookies