Exclusiv! Costi suflă și-n iuart după ce și-a înșelat fosta iubită: "Acum eram însurat și cu copii!"

,
Costi si-a inselat fosta iubita

Costi a spus adevarul despre iubita pe care a inselat-o

[Sursa foto: Captură YouTube]

Costi, fostul concurent de la Casa Iubirii, si-a deschis sufletul in fata Biancai Comanici si a vorbit despre trecutul lui.

"Mare gagicar", așa cum l-a numit Bianca Comanici în emisiunea Culisele Iubirii, Costi spune că nu își merita aceasta titulatura pentru că este băiat cuminte și nu ar umbla niciodată cu mai multe femei.

Fostul concurent de la Casa Iubirii a și dezvăluit motivul pentru care nu ar mai face asta niciodată. Tânără s-a fript o data și nu vrea să repete întreagă situație. El a și povestit cum s-a întâmplat cu femeia pe care desi o iubea nespus de mult, a înșelat-o.

Costi si-a inselat fosta iubita

Costi are in prezent o relatie

Cu cine are o relatie Costi in prezent

[Sursa foto: Captură YouTube]

"Am înșelat o data. De atunci, m-am ars și nu am mai putut să înșel. Daca nu înșelam acum aveam și familie și copil și tot. Cu fata respectiva, am crescut de când eram mici. Era și curiozitate. O fata era mai foc pe mine, îi placea de mine, jucasem și fotbal. Fata respectiva învață pentru examene, eu nu înțelegeam chestiile astea pentru că eram și imatur, iar cealaltă era acolo lângă mine mai mereu și s-a întâmplat să o înșel.

Îmi pare foarte rău. Acum, ea e măritată. Eram 100% cu ea. Eu am fost prost." 

Costi are o relatie insa nu se vede insurat

Cât despre tiparul de la Casa Iubirii, dintre Natalia, Kinga și fata cu care Costi acum este într-o relație, fostul concurent de la Casa Iubirii ar alege-o fară să stea pe gânduri pe cea cu care este împreună acum pentru că are toate calitățile, cum spune ea fiind și frumoasa, îl ajuta mereu, însă nu are planuri de viitor: "Părinții mei o stiu. Mama se înțelege excelent cu ea. Tata o vede că pe fiica lui. Eu încă nu am în plan căsătoria" ,  a dezvăluit Costi.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Parteneriat neașteptat: ANRE a bătut palma cu omologii din Ungaria și a pus gând rău companiilor din energie

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Ce a făcut Gheboasa cu primii bani câștigați din muzică? În ce a decis să investească: ”Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies