Karmen, dezvăluiri incendiare despre relația cu soțul ei! Artista a vorbit despre cel mai deranjant moment care i-a stârnit gelozia! „Efectiv fierbeam! L-am văzut pe el atât de panicat!”

,

Karmen Minune a vorbit deschis despre căsnicia ei, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu, pe canalul de YouTube, theXclusive.

Karmen Minune este în prezent, una dintre cele mai apreciate artiste din România, datorită talentului ei desăvârșit. Tânăra cântăreața a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, iar piesele sale s-au bucurat de mare succes chiar de la lansarea pe piață muzicală. Deși s-ar fi putut baza pe sprijinul și pe notorietatea tatălui ei, Karmen Minune a muncit mult și a dorit să își creeze o carieră strălucită prin propriile sale forțe.

Ambiția, talentul și perseverență au ajutat-o pe Karmen să devină artista de succes de astăzi. Dincolo de viață profesională presărată cu multe reușite, Karmen este și o soție fericită și o mămică devotată și se bucură de o familie frumoasă și unită, care o motivează și o inspiră pas cu pas.

Karmen, dezvăluiri incendiare despre relația cu soțul ei! Artista a vorbit despre cel mai deranjant moment care i-a stârnit gelozia

Invitată în platoul emisiunii „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, pe canalul de YouTube, theXclusive, Karmen Minune a vorbit deschis atât despre carieră ei, cât și despre familie și căsnicie. Îndrăgită artista a mărturisit că este o femeie geloasă, dar nu s-a confruntat până în prezent cu momente foarte dificile în căsnicia ei. Întrebată dacă ar putea să treacă peste anumite greșeli ale soțului ei, Karmen a mărturisit că ar avea puterea și voința de a depăși greșeli minore ale partenerului.

Citește și: Karmen Minune a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”! Artista a spus dacă există sau nu o rivalitate între ea și Betty Salam! „Există o chestie productivă, așa cum este și între mine și frații mei!”

Vedeta a dezvăluit că, în urmă cu mai mulți ani, pe când ea și partenerul ei de viață se aflau la începutul relației lor, o domnișoară l-a pupat pe gură când se aflau într-un club. Karmen a mărturisit că inițial a simțit că îi fierbe sângele de furie, însă apoi a înțeles situația creată și anume că soțul ei nu a avut de fapt nicio vină și atunci a depășit momentul cu bine.

„Noi nu avem doar o relație, avem un copil și automat formăm o familie, suntem căsătoriți, îi port numele! E treabă serioasă! Dacă a fost doar o ceva... că s-a dat cineva la el și nu a fost pe fază să se întoarcă sau(...) Nu știu, ceva peste care poți să zici că asta e, a trecut... Îți dai seama că aș face că toate alea oricum, dar nu pentru că sunt eu nebună sau pentru că vreau să-mi spun eu cuvântul, ci pentru că pur și simplu ce e al meu, e al meu. Așa cum eu sunt în totalitate, cu toată ființa mea, a lui, așa îmi doresc să fie al meu. Dacă ar fi ceva peste care poți să treci cu vederea.

A venit una în club, era beată și l-a pupat, care s-a întâmplat și de față cu mine. Am zis-o. Mi-a scăpat. Eram în club, a venit o prietenă cu o prietenă, eram mai mulți și soțul meu mă întreabă: «Mă lași și pe mine să vorbesc și eu cu față asta?» Gen Cupidon, pentru că pur și simplu aveam un prieten la masă care nu era cu nimeni. Zic: «Bă, da». Eram și la început de relație și nu aveam nicio treabă, eu eram cu prietenii, mă distrăm. El când s-a apropiat de ea să-i spună la ureche, ea a înțeles cu totul altceva. Era prietenă prietenei, deci clar nu știa că eu sunt cu el, nu se știa nici în presă, nu știa nimeni, de fapt. Era cumva pe ascuns. Așa. El s-a dus să-i spună la ureche, iar ea l-a luat de obraz și l-a pupat pe gură. Eu nu am văzut actul în sine, eu am văzut că ei vorbesc la ureche, nici nu am băgat de seamă. Vine o prietenă să-mi spună: «Băi, ăsta nu știe ce să facă, s-a întâmplat ceva». Eu n-am înțeles nimic. Eram: «Ce? Stai». Până la urmă vine la mine și zice: «Nu am făcut nimic, nu știu ce s-a întâmplat». M-am așezat, efectiv fierbeam!”, a spus Karmen Minune.

Citește și: Karmen Minune, mărturisiri tulburătoare din culisele familiei sale! „Mama a avut mult de suferit” Artista a dezvăluit cu lacrimi în ochi, prin ce clipe de coșmar a trecut în perioada în care mama ei a avut probleme de sănătate

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a publicat prima ecografie a bebelușului ei: “Am emoții, vă spun sincer” Cum decurge sarcina fiicei manelistului

În plină criză mondială, România intră puternic pe piața semiconductorilor: pas crucial făcut de România

Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, a publicat prima ecografie a bebelușului ei: “Am emoții, vă spun sincer” Cum decurge sarcina fiicei manelistului

Prima reacție a lui Adrian Minune după ce a aflat că va deveni bunic pentru a doua oară: ”Sunt mai bogat”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies