Karmen Minune a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”! Artista a spus dacă există sau nu o rivalitate între ea și Betty Salam! „Există o chestie productivă, așa cum este și între mine și frații mei!”

,

Karmen Minune a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre familia ei, dar și din culisele vieții sale profesionale. Iată ce declarații uluitoare a făcut artista.

Karmen Minune face parte din categoria tinerilor artiști extrem de talentați ai momentului în România. Deși a început să cânte de la o vârstă fragedă, fiica cea mare a celebrului cântăreț Adrian Minune, a reușit să impresioneze publicul cu vocea ei uluitoare încă de la primele sale piese lansate pe piață muzicală și în scurt timp această s-a bucurat de un succes răsunător. În prezent, Karmen se află printre cele mai apreciate voci și continuă să își surprindă fanii cu noi proiecte de mare succes.

Karmen Minune a dat cărțile pe față la „Detectorul de minciuni”! Artista a spus dacă există sau nu o rivalitate între ea și Betty Salam

Invitată de curând, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu, pe canalul de YouTube, theXclusive, Karmen Minune a vorbit cu sinceritate atât despre viață ei profesională, cât și despre căsnicia ei și a părinților săi.

Citește și: Karmen Minune, mărturisiri tulburătoare din culisele familiei sale! „Mama a avut mult de suferit” Artista a dezvăluit cu lacrimi în ochi, prin ce clipe de coșmar a trecut în perioada în care mama ei a avut probleme de sănătate

O primă întrebare incomodă pe care Oana Radu i-a adresat-o invitatei sale a fost dacă există sau nu o rivalitate între ea și Betty Salam.

Fără să stea pe gânduri, Karmen a mărturisit că nu a existat niciodată o rivalitate în adevăratul sens al cuvântului, însă a fost mereu o chestie de competivitate, care de altfel există și între ea și frații săi și chiar între ea și tatăl ei.

„Niciodată nu a existat o rivalitate între noi! Rivalitate oficială de genul să ai ceva cu cineva! Doamne ferește! Niciodată! Dar există o chestie productivă, așa cum există și între mine și frații mei! Așa cum există și între mine și tată! O competivitate, în sensul în care îți dorești tot binele pentru celălalt, dar atunci când vezi că ușor, ușor, te depășește, îți dorești și tu să ajungi la fel de bun sau poate chiar mai bun!”, a spus Karmen Minune.

Citește și: Cu ce ”boală” se confruntă fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit pe rețelele de socializare: „Toate fetele au problema asta. Eu recunosc”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Prima reacție a lui Adrian Minune după ce a aflat că va deveni bunic pentru a doua oară: ”Sunt mai bogat”

Mega-veste pentru pensionari! Vor beneficia de un nou sprijin financiar

Prima reacție a lui Adrian Minune după ce a aflat că va deveni bunic pentru a doua oară: ”Sunt mai bogat”

Cu ce ”boală” se confruntă fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit pe rețelele de socializare: „Toate fetele au problema asta. Eu recunosc”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies