Alex Oianu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", din nou indragostit! Iata cine este cea care i-a cucerit inima tanarului si cum au fost surprinsi impreuna!

Dupa experienta amoroasa mai putin placuta traita in casa "Puterea dragostei", alaturi de Bianca, Alex iubeste din nou.

Alexandru Oianu a fost unul dintre cei mai calmi si echilibrati concurenti din casa "Puterea dragostei", in primul sezon al emisiunii.
Tanarul a intrat in casa "Puterea dragostei", hotarat sa o cunoasca mai bine si sa o cucereasca pe Simina, cea care il fascinase inca de cand urmarea emisiunea din fata televizorului.
Insa Alexa s-a lovit de un prim obstacol, Jador, care a incercat pe cat posibil sa ii inoculeze multe detalii din culisele relatiei sale cu Simina. Si apoi s-a lovit de un alt zid mult mai inalt, in persoana lui Alex Zanoaga, care are deja o relatie cu Simina. Mai tarziu, Alex Oianu si-a indreptat atentia spre Bianca, pe care o admirase inca de la inceput, dar care la acel moment il placea pe Alex Bobicioiu. Insa apropierea lui de Bianca a dus in cele din urma la destramarea relatiei lor. Chiar daca a incercat sa formeze un cuplu cu Bianca, aceasta nu a reusit sa depaseasca despartirea de fostul ei iubit si nu a reusit sa isi deschida inima catre o alta relatie.


Alex Oianu a atras atentia publicului prin felul lui de a fi, printr-o atitudine calma si echilibrata, dar a cucerit si prin aspectul lui fizic. Acesta nu s-a sfiit sa arate tuturor cum arata si cu zece ani in urma, pe cand era doar un adolescent. Alexandru a avut o evolutie spectaculoasa din punct de vedere fizic, transformandu-se treptat, cu ajutorul sportului intensiv, intr-un barbat solid.
Dupa iesirea din casa "Puterea dragostei", unde trecuse prin dezamagirea pricinuita de Bianca, Alex a continuat sa isi caute jumatatea potrivita. Se pare ca visul i s-a indeplinit, deoarece tanarul si-a gasit marea iubire. De curand, acesta a publicat pe contul lui de socializare o imagine inedita in care apare alaturi de actuala lui iubita, pe care din cate se observa o adora enorm.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies