Roxana, apariție surprinzătoare lângă un celebru manelist. "Și cu EL???" Fanii, uimiți de cum s-au afișat cei doi în public

Author: R.V.

Roxana Buzoiu a fost, în primul sezon al emisiunii matrimoniale "Puterea dragostei", una dintre cel ami controversate prezențe.

Cu atitudinea sa vulcanică, cu personalitatea puternică și cu un felul ei unic de a stârnic scandal din te miri ce, Roxana a reușit să fie în centrul atenției tot sezonul și să atragă de partea sa o mulțime de fani.

Citeste si: Simina, Zănoagă și bebelușul, împreună la mare! Iată poza care i-a uimit pe toți

Acum că nu se mai află în casa iubirii, tânăra a început să cocheteze cu modelingul și apare des în videoclipurile celro mai în vogă cântăreți de manele.

A fost în clipurile lui Culiță Sterp, iar acum se pare că le mai pregătește o surpriză fanilor. 

Citeste si: Uite cât s-a îngrășat Bobicioiu de când s-a întors în România! Fostul concurent de la "Puterea dragostei 1" e de nerecunoscut

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Chiar de curând, s-a fotografiat alături de interpret de manele Ovidiu DeSanto, lucru care i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva urmează să colaboreze pentru un videoclip al acestuia.

Ba mai mult, cei mai curioși dintre fani s-au gândit că între cei doi ar putea fi ceva mai mult decât o colaborare pe plan artistic. "L-ai pupat și pe el?"- i-a scris unul dintre fanii mai rătuăciosi, în dreptul fotografiei în care apare alături de Ovidiu DeSanto.

Iată postarea cu Roxana și DeSanto care a stârnit controverse: