Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

Author: Bianca Vidoi

Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

Sursa: Facebook Adrian Despot

Adrian Despot este un cunoscut artist din România, însă familia lui este ținută departe de ochii curioșilor.

Adrian Despot este actualul solist al trupei „Viță de vie”, iar deși admiratorii acestuia cunosc multe detalii despre viața sa, artistul își dorește să țină departe de ochii curioșilor căsătoria de peste

20 de ani pe care o are cu soția sa, Lisa. 

Citește și: Adrian Despot, solistul trupei „Vița de Vie”, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa

Solistul trupei „Vița de Vie” are foarte multă grijă de familia sa, astfel de-a lungul anilor a decis să țină această parte a vieții sale ascunsă de presă și admiratori.

Adrian Despot este un cunoscut artist din țara noastră, ce se prezintă în fața admiratorilor ca un rocker rebel, însă după concerte, acesta este așteptat acasă de soția lui de peste 20 de ani și cei doi copii ai lui.

Artistul este căsătorit cu sora fostului politician Bogdan Olteanu, iar relația lor a început în perioada în care încă mai erau la liceu. Adrian Despot a povestit cum acesta juca baschet în curtea liceului, iar în timpul pauzelor, cânta la chitară diferite melodii de la Beatles sau Phoenix, crezând că talentul său a atras-o pe aceasta în brațele

lui.

Cei doi s-au căsătorit în secret după 11 ani de relație, în anul 2003, iar motivul pentru care relația lor este ca la început este diferența de caracter pe care cei doi o au. „Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi”, a adăugat solistul trupei „Vița de Vie”, potrivit unica.ro

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Citește și: Cu lacrimi in ochi si vocea tremuranda, Adi Despot vorbeste despre cosmarul pe care l-a trait la Colectiv!

Care este cel mai mare dușman al lui Adrian Despot

Deși are un succes incredibil, Adrian Despot spune că are un dușman pe care cariera sa muzicală i l-a format, mai exact banii pe care îi câștigă.

Deși toți artiștii fac tot posibilul să aibă cât mai multe venituri și bani, solistul trupei „Vița de Vie” consideră că banii au un efect negativ asupra muzicii și nici asupra oamenilor, în general. 

Adrian Despot se bucură de un succes ireal, fani care să îi admire și concerte numeroase, însă aceste trei aspecte nu l-au făcut să își schimbe principiile vieții, astfel că nici în prezent nu pune banii pe primul loc, pasiunea sa pentru muzică și dedicarea pentru fanii lui fiind principalele motive pentru care face muzică.

Adrian Despot: Sufar cand vad ca muzica e tratata ca o curva!

„Nu am avut niciodată o relație strânsă cu banii! În sensul că, cumva, sunt un luptător împotriva banilor. Urăsc banii și urăsc efectul pe care-l au ei în tot ce înseamnă viața noastră.  Urăsc efectul pe care-l au banii în muzică. Banii transformă muzica din artă în divertisment. Nu sunt un om care strânge bani, nu sunt un om calculat, habar nu am ce cheltuieli fac pe lună.

Adică, fac toate lucrurile pe care nu ar trebui să le facă un om la vârsta mea”,  a povestit artistul, potrivit cancan.ro

Citește și: Adrian Despot: Sufar cand vad ca muzica e tratata ca o curva!