Adrian Despot, solistul trupei „Vița de Vie”, invitat duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 iun 2023, 13:46

Adrian Despot, celebrul muzician român, este invitatul ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Adrian Despot a intrat in atentia publica în 1994, la vârsta de 18 ani, când a ajuns la televiziunea publică participând, la îndemnul mamei sale, la castingul emisiunii “Școala vedetelor”. Emisiunea, la care s-au lansat, printre alții, Mălina Olinescu, Călin Goia, Călin Geambașu, Nadine, Lili Sandu sau Diana Munteanu, i-a schimbat viața lui Adrian Despot, acesta devenind rapid unul dintre cei mai iubiti artisti ai Romaniei.

Adrian Despot, invitat la ”40 de întrebări”

Adrian Despot este solistul formației de muzică rock “Vița de Vie”, trupa care în 1999 înregistra un succes uriaș, cu albumul “Fenomental”, iar de atunci au urmat nenumărate albume care au atras milioane de fani în întreaga țară si nu numai.

Citește și: Cu lacrimi in ochi si vocea tremuranda, Adi Despot vorbeste despre cosmarul pe care l-a trait la Colectiv!

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Adrian Despot biografie: Drumul de la „Școala Vedetelor” la o carieră de succes cu trupa Vița de Vie

”Cine este Adrian Despot?”, ”Ce spune muzica despre un popor?”, ”Vă mai întoarce televiziunea stomacul pe dos?”, ”Ați învățat să vă controlați la nervi?”, ”Cum v-a schimbat tragedia de la Colectiv?”, ”Câți ani ați fost în depresie?”, ”Vă mai simțiți gol pe scenă?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate muzicianului Adrian Despot, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și: Adrian Despot biografie: Drumul de la „Școala Vedetelor” la o carieră de succes cu trupa Vița de Vie

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.