A fost unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, deși a recunoscut că este gay. Cum arată astăzi Wentworth Miller

Author: Bianca Vidoi
A fost unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, deși a recunoscut că este gay
Sursa: Facebook Wentworth Miller.

Wentworth Miller este un actor ce a atras atenția milioanelor de femei ce au urmărit îndrăgitul serial "Prison Break”.

Deși a fost dorit de multe doamne și domnișoare ce au urmărit cunoscutul serial "Prison Break”, acesta a făcut

publică orientarea sa sexuală în anul 2013, fandându-le astfel inimile admiratoarelor.

Citește și: Celebritati de la Hollywood cu OCHI de DIFERITE CULORI!

Cum s-a transformat Wentworth Miller dintr-un sex simbol într-unul dintre reprezentanții comunității LGBTQ+

Wentworth Miller a ajuns să fie cunoscut pentru rolul său în serialul „Prison Break”, fiind astfel apreciat de multe domnișoare și doamne ce au urmărit producția.

Actorul și-a făcut publică orientarea sexuală în anul 2013, atunci când a refuzat să participe la festivalul internațional de film din Sankt Petersburg. Celebrul actor le-a trimis o scrisoare organizatorilor prin care a psu să este nevoit să refuze invitația din cauza modului de tratament al Rusiei față de oameni ca el.

„Oamenii de pe ecran nu sunt personajele pe care le joacă. Sunt proiecția noastră despre cine vrem să fie.

Cred că este posibil să ai o îndrăgostire de bărbat dacă nu ești gay sau să fii îndrăgostit de un tip despre care știi că este gay dacă ești femeie. Atracția este fluidă și cred că imaginația noastră este suficient de puternică pentru a ține un container pentru toată această complexitate, chiar dacă știm la nivel subconștient că ceva nu este ceea ce pare a fi.”, a declarat acesta, potrivit eonline.com

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Mult timp actorul a decis să nege că ar avea altă orientare sexuală, însă mereu a susținut drepturile și comunitatea LGBTQ+, iar motivul pentru care a ales să nu îți împărtășească public atracția față de bărbați a fost frica e reacțiile publicului.

Îi era teamă că acest adevăr îi va nărui cariera muncită, industria showbiz-ului fiind dură cu persoanele ce fac parte din comunitate.

Momentul în care a decis să facă un pas în față și să își spună secretul a fost unul admirat de fani, fiind un adevărat semn de curaj din partea acestuia. 

Citește și: Emil Rengle, dezvăluiri despre avantajele orientarii sexuale: „Nu aș schimba asta. Ăsta ar fi și sfatul meu tuturor: fiți voi”

Filme în care a jucat îndrăgitul actor

Town Creek

Producția cinematografică atrage atenția unei familii germane ce trăiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde Morgan County este contactată pentru a găzdui un savant renumit. Deoarece avea nevoie de bani, aceasta a ales să accepte misiunea, însă savantul are în minte un plan malefic, un proiect asemănător unui cult, în care acesta sigilează familia de restul lumii. După 71 de ani,  Evan Marshall încă de gândește la dispariția fratelui său, în urmă cu 25 de ani, ce apare surpinzător nevătămat, însă cei doi frați vor răzbunare.

The Human Stain

Coleman Silk este un profesor cu un secret greu de imaginat, ce va ajunge să îi distrugă întreaga viața pe care a construit-o într-un mic oraș din New England. Profesorul avea o relație cu o domnișoară, pe care a ales să o ascundă față de soția sa, copiii și colegii săi. Zuckerman este un scriitor cunoscut, ce află secretul bine ascuns, astfel ajunge să povestească totul într-o biografie a acestui om apreciat.

A fost unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, deși a recunoscut că este gay. Cum arată astăzi Wentworth Miller

Resident Evil: Afterlife

Filmul atrage atenția asupra unei lumi în care un virus transformă victimele în zombi ucigaș, însă în această lume există Alice, ce luptă împotriva acestora, pentru o viață normală. Pe măsură ce bătălia ei cu virusul și cei ce l-au creat atinge cote maxime, Alice se trezește în capcana unui Los Angeles pârjolit și cucerit de mii de morți-vii, în fața unui pericol pe care nu și l-a închipuit vreodată. 

Citește și: Renumitul travestit Rusty, dezvăluiri neașteptate din viața sa amoroasă! „M-am vindecat, dar nu mai cred în iubire!”

Sursa: cinemagia.ro

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.