Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: ”E mult mai importantă decât o relație de iubire”

Author: Madalina Maftei

”O prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire”

Sursa: Captură KANAL D

Romanița Iovan, creatoare de modă și femeie de afaceri, răspunde la cele mai controversate întrebări legate de viața sa personală și profesională adresate de moderatoarea Denise Rifai.

Romanița Iovan este o prezență discretă în spațiul public din România. În ultimii ani, creatoarea de modă a stat departe de lumina reflectoarelor și s-a focusat pe cu totul alte lucruri. Într-un interviu emoționant, femeia de afaceri a vorbit despre momentele cheie din viața ei, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

În ce relații se află Romanița Iovan și Irinel Columbeanu în prezent?

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de un deceniu. La un moment dat, atunci când pentru Irinel Columbeanu au început problemele financiare, în presă s-a scris că niciuna dintre femeile din viața lui nu au sărit în ajutorul său și l-au lăsat de izbeliște.

Citește și: Romanița Iovan, interviu emoționant, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Invitată la ”40 de întrebări”, Denise Rifai i-a adresat întrebarea roșie, menită să scoată la iveală detalii neașteptate despre creatoarea de modă. Moderatoarea a întrebat-o pe afaceristă dacă îi este loială lui Irinel Columbeanu.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

”Ultimele cuvinte ale lui Adrian Iovan au fost: Albert, te iubesc!” Romanița Iovan, despre noaptea fatidică în care soțul ei a murit în accidentul aviatic din Apuseni

Romanița Iovan a recunoscut că o leagă o prietenie de mai bine de trei decenii de Irinel Columbeanu și de fiecare dată când a avut nevoie de ajutor l-a ajutat, ba mai mult, a precizat că îi este alături de fiecare dată când are nevoie.

”Prietenia noastră are peste 33 de ani și, mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după doi ani, după trei ani, după cinci ani, poate să dureze, într-adevăr, toată viața, dar în niciun caz dacă cele două nu sunt împreună n-au cum să funcționeze până la sfârșit. Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și, apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze și, mai mult decât atât, lucrurile acestea rămân mai bine personale decât să le pui pe tapet, adică, în niciun caz nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie(...)

umană, perfectă, sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul ăsta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte, foarte bun”, a dezvăluit Romanița Iovan la ”40 de întrebări”.

Citește și: Romanița Iovan: o viață frumoasă, dar marcată de tragedii. Cine a fost Adrian Iovan, fostul său soț și cum s-au cunoscut cei doi

 


Cookies