Adevărul despre despărțirea dintre Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani! Blondina a dezvăluit totul: „E un sărac, mi-a luat din geantă fără acordul meu”

Autor: Lavinia Medrea

Adevărul despre despărțirea dintre Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani

Sursa: Instagram Bia Khalifa/Fulgy

Relația dintre Bia Khalifa și Fulgy a luat pe toată lumea prin surprindere, dar s-a terminat la fel de repede cum a și început.

După despărțire, Fulgy și-a jignit constant fosta iubită. Sătulă de comportamentul fiului Clejanilor, Bia Khalifa a dezvăluit totul despre fostul ei partener.

Adevărul despre despărțirea dintre Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani

După ce a fost jignită și atacată constant, Bia Khalifa a decis să-i întoarcă „favoarea” lui Fulgy. După ce fiul Clejanilor a spus, în fața jurnaliștilor, că fosta lui iubită este  „lepră, psihoză de om”  și  „un om de ultimă speță” Bia

Khalifa a decis să scoată la iveală adevărul despre Fulgy.

Blondina s-a săturat să fie atacată de fiul Clejanilor, motiv pentru care a dezvăluit tuturor cât de urât se comportă, de fapt, Fulgy, atât cu ea, cât și cu fostele lui partenere și cu familia lui. Bia Khalifa l-a acuzat, de asemenea, de declarații mincinoase în postările pe care le face în mediul online.

Citește și: Bia Khalifa a fost amenințată de Fulgy și a obținut un ordin de protecție provizoriu. Lucrurile au scăpat de sub control de când s-au despărțit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fulgy nu știe decât să jignească așa cum a făcut cu mine, cu fosta lui, cu părinții lui, dacă dați o căutare pe Google găsiți cum Fulgy și-a părinții în ultimul hal, chestie pe care eu n-am făcut-o. Omul știe doar să mintă, să jignească și da, într-adevăr, ordinul de restricție s-a ridicat pentru că el mi-a scris de pe un cont fake (n.r.: fals) și nu s-a pus în considerare. 

Noi ne-am judecat pe ordinul de restricție care are legătură doar cu mesajele de amenințare din seara aia. Oricum el m-a amenințat mereu și când eram împreună, de asta n-am mai vrut să fiu cu el”,  a dezvăluit Bia Khalifa.

Fulgy i-ar fi furat bani din geantă Biei Khalifa

De asemenea, Bia Khalifa a povestit cum Fulgy, de fapt, nu i-a dat niciun ban, ba chiar i-a luat, atât la cerere cât și fără voia ei.

În realitate, fiul Clejanilor ar trăi din banii părinților lui.

„El spune așa de toate fostele lui, problema e la el, nu la mine. Se știe foarte bine cum și-a tratat toate femeile din viața lui, cum o tratează pe maică-sa, pe taică-su. El nu are nu are niciun venit, e un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă fără acordul meu, pe lângă faptul că mi-a mai cerut. 

Citește și: Ce cadou impresionant i-a făcut Fulgy iubitei sale, Bia Khalifa: ”Îmi era greu să-l țin în mână” Tânăra este îndrăgostită lulea de fiul Clejanilor și are numai cuvinte de laudă la adresa lui

Eu am toate chestiile astea dovezi pe Whatsapp, dar le țin pentru procesul penal, nu pentru ordinul de restricție, că ăsta a fost un nimic, se bucură degeaba.

La procesul penal se va vedea că legea e lege” a declarat Bia Khalifa.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!