Bia Khalifa a fost amenințată de Fulgy și a obținut un ordin de protecție provizoriu. Lucrurile au scăpat de sub control de când s-au despărțit

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 mar 2023, 20:55

Cei doi se mutaseră împreună, la nici o săptămână de când au început relația

Sursa: Instagram

Pe cât de repede a început relația dintre Bia Khalifa și Fulgy, pe atât de repede s-a terminat, dar ultima întâmplare a adus-o pe starletă direct la poliție. Cei doi au mai multe lucruri de împărțit de când au anunțat că s-au despărțit.

Bia Khalifa și Fulgy s-au despărțit în

urmă cu doar câteva săptămâni, dar și poliția a ajuns să fie implicată. Modelul online susține că a fost amenințată de fostul partener, așa că, a cerut ajutorul oamenilor legii și un ordin de protecție provizoriu a fost emis.

Bia Khalifa a ajuns la poliție, după ce a fost amenințată de Fulgy

Toată lumea a fost luată prin surprindere atunci când Bia Khalifa și Fulgy au anunțat că

sunt împreună, dar și mai surprinzătoare a fost vestea că s-au mutat împreună, la nici o săptămână de când au început relația.

Cu toate acestea, după multe declarații de dragoste și chiar și planuri de nuntă, Bia Khalifa și Fulgy au decis să se despartă. Însă, după ce au pus punct relației, au început să se „înțepe” reciproc, iar lucrurile se pare chiar că au escaladat.

Fulgy a început să folosească mai multe cuvinte jignitoare la adresa fostei sale iubite, iar acest lucru, împreună cu amenințările pe care le-a primit, au făcut-o pe Bia Khalifa să meargă direct la poliție.

Citește și: „Bine că am scăpat de săracul ăla”. Bia Khalifa a confirmat despărțirea de Fulgy, deși își făcea planuri de nuntă

Bia Khalifa susține că Fulgy vrea doar

să îi păteze imaginea și să o denigreze, așa că, a decis să acționeze. Conform spynews.ro, fiul Clejanilor și-a făcut conturi de socializare false, pentru a putea să ia legătura cu blondina, după ce ea l-a blocat, doar că mesajele ar fi, de fapt, amenințări.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Fulgy ar fi fost violent și nu vrea să înapoieze lucrurile fostei partenere

Așadar, Bia Khalifa a mers la Secția 17 de poliție, pentru a reclama comportamentul lui Fulgy. Sora Biei Khalifa face acuzații grave și susține că acesta a fost extrem de violent.

„Sora mea mai mare nu vrea să vorbească, nu a făcut-o până acum, iar, dacă a răspuns la diverse provocări, e din cauza faptului că trebuie să se protejeze. Eu nu sunt persoană publică, ea pentru mine e Bia, dar, pentru cei de acasă, e Bia Khalifa. Simt nevoia să mă exprim față de situație, pentru că Fulgy a denigrat-o pe Bia în ultimul hal.

După ce și-a oficializat relația cu Fulgy, Bia Khalifa a vorbit despre primul lor copil: „Îl facem când suntem tineri”

Ea a trebuit să-și cumpere telefon nou, laptop-ul e spart de el și a spart și două parfumuri. Să nu uităm nici de amenda pe care a trebuit să o dea, în Italia, pentru că Fulgy și-a uitat substanțe ilegale pe o noptieră!

Citește și: Bia Khalifa a fost încătușată pe Aeroportul Otopeni! Întregul moment a fost filmat de iubitul ei, Fulgy| Video

Are haine la ei pe care nu vor să i le înapoieze. Aici îi includ și pe părinții lui care știu foarte bine situația. Bia nu vrea să vorbească despre asta, dar mie nu-mi pasă”, a declarat sora Biei Khalifa, conform sursei menționate anterior.